Bovemij autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Op zoek naar een autoverzekering voor je auto voor persoonlijk gebruik? Bekijk dan eens de autoverzekering van Allianz Direct!

Gezin buiten strand met auto

Bovemij autoverzekering

Ben je op zoek naar een goede autoverzekering met een voordelige premie? De Bovemij autoverzekering is een zakelijke autoverzekering. Bij Allianz Direct kun je je auto helaas niet zakelijk verzekeren.

Ben je niet per se op zoek naar een zakelijke verzekering zoals de Bovemij autoverzekering? Dan kunnen we bij Allianz Direct misschien wel iets voor je betekenen! We bieden namelijk wel autoverzekeringen aan voor persoonlijk gebruik van je auto. Een goede autoverzekering vind je niet zomaar, maar met goed vergelijken kom je er uiteindelijk wel. Tegenwoordig gaat dat makkelijk online – en om het je nog makkelijker te maken vind je hieronder de voordelen van Allianz Direct op een rijtje.

Bovemij autoverzekering of Allianz Direct?

Je bent in je zoektocht naar de juiste autoverzekering Bovemij autoverzekering tegengekomen en nu stuit je op de autoverzekering van Allianz Direct. Waar ga je voor?

Bij Allianz Direct kies je uit drie soorten dekkingen, namelijk WA, Beperkt Casco of All Risk. Deze dekkingen verschillen in wat er allemaal verzekerd is.

De WA-dekking is de minimale autoverzekering, waarmee je prima verzekerd bent. Je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren en je bent verzekerd voor schade aan anderen. Deze autoverzekering wordt vaak gekozen bij de wat oudere auto’s, van 12 jaar of ouder.

Vervolgens is er de Beperkt Casco autoverzekering, waarmee je een bredere dekking hebt. Naast schade aan anderen is ook schade door brand, inbraak, diefstal, storm en zelfs dieren verzekerd. Daarbovenop is ruitschade ook gedekt.

Ten slotte kun je kiezen voor onze All Risk dekking, waarmee je de meest complete dekking hebt. Deze autoverzekering biedt dekking bij alle genoemde schades plus schade door aanrijding en vandalisme. We zien dat mensen met auto’s die jonger dan 6 jaar zijn vaak voor All Risk kiezen.

Bovemij autoverzekering: overstappen naar Allianz Direct?

Je kiest voor Allianz Direct omdat je een goede autoverzekering wilt zonder gedoe. Daarom kun je bij ons rekenen op persoonlijke hulp, snelle service en fijne voorwaarden. Je eigen risico is standaard €0 en daarnaast kun je dagelijks opzeggen, is de premie vlijmscherp en ben je bij schade goed geholpen.

Bovemij autoverzekering opzeggen

Heb je al een Bovemij autoverzekering en wil je die opzeggen? Als je overstapt naar Allianz Direct, helpen we je uiteraard graag. Het enige wat jij hoeft te doen is gebruik maken van onze gratis opzegservice, de rest regelen wij.  

Ben je er nog niet helemaal uit? Bereken dan binnen 20 seconden je premie en kom erachter hoe voordelig je uit bent met een autoverzekering van Allianz Direct.  

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Was dit artikel nuttig?