Family at home

Handige formulieren en downloads

Downloads

Op deze pagina vind je alle formulieren van Allianz Direct op één plek. Van de verzekeringsvoorwaarden tot formulieren om over te stappen. En heb je schade? Dan ben je hier aan het juiste adres voor alle documenten die je daarbij nodig hebt.

Voorwaarden

We hebben het liefst zo min mogelijk kleine lettertjes. Wil je ze toch allemaal lezen? Download dan nu de voorwaarden. Er zijn verschillende versies omdat we vanaf 2019 van Allsecur, in Allianz Direct veranderden. In je polis zie je welke er voor jou geldt.

Verzekeringskaarten

Op onze verzekeringskaarten zie je snel waar je wel en niet voor verzekerd bent. Kies hieronder de kaart die bij je verzekering(en) hoort.

Overstappen

Ben je ergens anders verzekerd, maar verhuis je toch liever naar Allianz Direct? Sluit dan een verzekering af bij ons en zeg je lopende verzekering makkelijk op met onze opzegbrieven. Stuur deze ingevuld naar je huidige verzekeraar en zij regelen de rest.

Schadevrije jaren overdragen

Heb je veel schadevrije jaren opgebouwd? Dan krijg je maandelijks korting op je premie. Als je ze aan een ander wilt geven, doe je dat makkelijk en snel met deze overdrachtsverklaringen.

Schadedocumenten

Schade is vervelend. Al helemaal als je niet weet wat je moet invullen en regelen. Wij maken het je graag een stukje makkelijker. Dit zijn alle handige formulieren op een rij.