Family

Hallo. Wij zijn Allianz Direct.

We praten niet graag over onszelf. Veel liever hebben we het over jou. Wat jou bezighoudt en hoe we jou kunnen helpen. Maar we begrijpen dat je ook wilt weten wie wij zijn.

 • Partner van Jeugdfonds Sport & Cultuur

  Gemiddeld groeien 1 op de 11 kinderen op met weinig tot geen toegang tot sport. Dit moet veranderen! Daarom heeft Allianz Direct de handen ineen geslagen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch actief kunnen zijn en mee kunnen doen in allerlei sportieve en creatieve activiteiten. Zo kan ieder kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en zijn of haar dromen najagen. Dat supporten wij!

 • Beter, sneller, efficiënter

  De wereld om ons heen is aan het veranderen. Je wensen en behoeften kunnen morgen weer compleet anders zijn. Om in te spelen op deze veranderende behoeften, zijn we continu op zoek naar manieren om alles nóg beter, nóg sneller en nóg efficiënter voor je te maken.

 • Een wow-gevoel

  Tegenwoordig zijn je verwachtingen wat betreft service zo hoog, dat je meteen gefrustreerd raakt als iets niet direct werkt of als iets niet snel genoeg is. Onze missie: de meest betrouwbare en efficiënte verzekeraar ter wereld worden. We willen je zo perfect mogelijk helpen en zelfs je verwachtingen overtreffen. Je écht een wow-gevoel geven. Dat is wat ons dagelijks motiveert en bezighoudt.

 • Direct hulp en service

  Of je nu een premie berekent online, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; je kunt directe hulp en service verwachten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast blijven we kwalitatieve verzekeringen aanbieden tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services.

 • Over Allianz Direct

  Wij zijn Allianz Direct, dé online verzekeraar van de toekomst. We zijn actief in Nederland en drie andere Europese landen: Allianz Direct Duitsland, Allianz Direct Italië en Allianz Direct Spanje. Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct. Wij zijn de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen. 

Benieuwd naar meer van ons?

Bij Allianz Direct sluit je snel je woon-, auto- of reisverzekering af tegen een scherpe premie. Check de verzekeringen en ga voor de dekking die bij jou past. Waar wacht je nog op?

Check de verzekeringen
Man speelt thuis gitaar