Family

Hallo. Wij zijn Allianz Direct.

We praten niet graag over onszelf. Veel liever hebben we het over jou. Wat jou bezighoudt en hoe we jou kunnen helpen. Maar we begrijpen dat je ook wilt weten wie wij zijn.

 • Beter, sneller, efficiënter

  De wereld om ons heen is aan het veranderen. Je wensen en behoeften kunnen morgen weer compleet anders zijn. Om in te spelen op deze veranderende behoeften, zijn we continu op zoek naar manieren om alles nóg beter, nóg sneller en nóg efficiënter voor je te maken.

 • Een wow-gevoel

  Tegenwoordig zijn je verwachtingen wat betreft service zo hoog, dat je meteen gefrustreerd raakt als iets niet direct werkt of als iets niet snel genoeg is. Onze missie: de meest betrouwbare en efficiënte verzekeraar ter wereld worden. We willen je zo perfect mogelijk helpen en zelfs je verwachtingen overtreffen. Je écht een wow-gevoel geven. Dat is wat ons dagelijks motiveert en bezighoudt.

 • Direct hulp en service

  Of je nu een premie berekent online, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; je kunt directe hulp en service verwachten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast blijven we kwalitatieve verzekeringen aanbieden tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services.

 • Over Allianz Direct

  Bij een nieuwe 'belofte' hoort een nieuwe naam. Daarom veranderen we onze naam in Allianz Direct. Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct. Wij zijn de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen.

Over Allianz

De naam zegt het al, bij Allianz Direct sluit je direct zelf een verzekering af. Online en efficiënt. Daarnaast heeft Allianz nog veel meer te bieden. Wil je liever advies van een onafhankelijk adviseur of ben je ondernemer?

Ontdek Allianz
Vrouw thuis met de kat