Hallo. Wij zijn Allianz Direct.

We praten niet graag over onszelf. Veel liever hebben we het over jou. Wat jou bezighoudt en hoe we jou kunnen helpen. Maar we begrijpen dat je ook wilt weten wie wij zijn.

Vrouw met arm uit autoraam
Vrouw en kind met skateboard

Partner van Jeugdfonds Sport & Cultuur

Gemiddeld groeit 1 op de 11 kinderen op met weinig tot geen toegang tot sport. Dit moet veranderen! Daarom heeft Allianz Direct de handen ineengeslagen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch actief kunnen zijn en mee kunnen doen in allerlei sportieve en creatieve activiteiten. Zo kan ieder kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en zijn of haar dromen najagen. Dat supporten wij! Lees meer over ons partnership.

Man met koffie en telefoon

Beter, sneller, efficiënter

De wereld om ons heen is aan het veranderen. Je wensen en behoeften kunnen morgen weer compleet anders zijn. Om in te spelen op deze veranderende behoeften, zijn we continu op zoek naar manieren om alles nóg beter, nóg sneller en nóg efficiënter voor je te maken.

Vrouw in stoel aan telefoon

Een wow-gevoel

Tegenwoordig zijn je verwachtingen wat betreft service zo hoog, dat je meteen gefrustreerd raakt als iets niet direct werkt of als iets niet snel genoeg is. Onze missie: de meest betrouwbare en efficiënte verzekeraar ter wereld worden. We willen je zo perfect mogelijk helpen en zelfs je verwachtingen overtreffen. Je écht een wow-gevoel geven. Dat is wat ons dagelijks motiveert en bezighoudt.

Gezin in de tuin

Direct hulp en service

Of je nu een premie berekent online, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; je kunt directe hulp en service verwachten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast blijven we kwalitatieve verzekeringen aanbieden tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services.

Vrouw op de fiets

Over Allianz Direct

Wij zijn Allianz Direct, dé online verzekeraar van de toekomst. We zijn actief in Nederland en vier andere Europese landen:  Duitsland (waar ons hoofdkantoor is),ItaliëSpanje en Frankrijk. Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct. Wij zijn de eerste verzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen. Bij Allianz Direct kan je zelfstandig, dus zonder tussenpersoon (zoals een verzekeringsadviseur), een verzekering afsluiten.

Man aan keukentafel met laptop

Compliance

Integriteit en transparantie vormen de basis van Allianz Direct. Je leest er meer over op onze Compliance pagina. Ook vind je hier ons online meldingskanaal.

Fraudebeleid

Fraudebeleid van Allianz Direct

Wij geven graag duidelijkheid over hoe wij actief te werk gaan in fraudebestrijding. Om meer inzicht te geven in wat fraude precies is, hebben wij een fraudebeleid opgesteld. Hier vind je voorbeelden van fraude en meer informatie over de gevolgen van fraude, net als informatie over fraudeonderzoek bij Allianz Direct.  

Wie is Allianz Direct?

Allianz Direct is de handelsnaam van Allianz Direct Versicherungs-AG. Het postadres van het Nederlandse bijkantoor, ‘Allianz Direct Versicherungs-AG, Dutch branch’, is Postbus 1008, 3000 BA Rotterdam. Het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel is 82940533 en het vergunningsnummer bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is 12048349.

Man speelt thuis gitaar

Benieuwd naar meer van ons?

Bij Allianz Direct sluit je snel je Woon-, Auto- of Reisverzekering af tegen een scherpe premie. Check de verzekeringen en ga voor de dekking die bij jou past. Waar wacht je nog op?