Dit is de toekomst van verzekeren

Bij Allianz Direct zien we onszelf als een technologiebedrijf met een verzekeringslicentie. Met liefde voor data en met klantgerichtheid in het hart van onze cultuur, streven we ernaar om je een 'Wow, dat was geweldig.' -ervaring te bieden.

Vrouw thuis aan het werk achter laptop

Bekijk onze vacatures

Wij zijn trotse trend-spotters, uitdagers, teamspelers en believers. Heb jij in huis wat wij nodig hebben om de traditionele manier van verzekeren te veranderen? Stuur ons je motivatie en sluit je aan bij ons team van ambitieuze specialisten die de markt graag een stap voor blijven. 

 

 • Waar wij werken

  Rotterdam: In hartje centrum vind je ons gloednieuwe kantoor, waar we elkaar regelmatig treffen voor een stand-up, lunch of borrel.

 • Waar wij voor staan

  We staan bekend om onze excellente klant- en marktgerichtheid. "Omdat we die taak altijd zo uitvoeren" komt in ons woordenboek niet voor - we weten dat verandering het enige constante is bij ons en dat houdt ons scherp. 

 • Wie wij zijn

  Bij ons draait het allemaal om onze collega's. We weten dat we samen sterker zijn en zo werken we als team aan onze droom. Winnen doen we samen! 

Neem deel aan ons avontuur!

In 2019 zijn wij gestart met het bouwen van de toekomst van verzekeren. Onze missie is heel duidelijk: we willen de beste, efficiëntste en bovenal meest klantgerichte verzekeraar worden. Middels de kunst van Agile werken zijn we significant sneller in het bereiken van onze doelen. Ben jij ook klaar met de traditionele aanpak van lange vergaderingen en uitgebreide presentaties? Sluit je dan aan bij ons avontuur om Allianz Direct samen succesvol te maken. 

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Allianz Direct - Made by you © Allianz Direct

Succesvol door onze medewerkers

Wij geloven in het werken met een betekenis en doel. Bij Allianz Direct staan we samen aan het roer en heeft iedereen de kans om initiatieven op te zetten en zo het verschil te maken. We koesteren onze medewerkers en moedigen iedereen aan om bij te dragen aan onze doelstellingen. We zetten iedere dag ons beste beentje voor terwijl we genieten van de reis die we doormaken. Spreken onze waarden jou aan? 

 • Niet te stoppen!

  Wij zien verandering als een kans. Wij geven het goede voorbeeld en inspireren de collega's die aanhaken bij onze transformatie. 

 • Status Quo?

  Wij zoeken naar nieuwe manieren, innovatieve oplossingen en omarmen technologie in ons DNA. 

 • Doen!

  We zijn doelgericht en geloven in een focus op excecutie en resultaat. We vragen ons constant af "Hoe kan ik nog beter worden?"

 • Mensen

  We geloven dat collega's groeien door vertrouwen. Wij inspireren in plaats van managen. 

 • Samen

  We kunnen alleen winnen als een team. Er is geen ruimte voor ego en waarderen ideeën veel meer dan hiërarchie. 

 • Respect

  Heb vertrouwen in elkaar en in het proces! We koesteren het individu en gelijkheid en moedigen iedereen aan om een bijdrage te leveren.