ZLM autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Vergelijk de ZLM autoverzekering eens met de autoverzekering van Allianz Direct. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet, dus lees snel verder.

Gezin bij de auto met voetbal

ZLM autoverzekering

Zoek je een goede autoverzekering, voor weinig premie? Misschien overweeg je een ZLM autoverzekering, maar waarom check je niet eens de autoverzekering van Allianz Direct? Een goede autoverzekering sluit perfect aan op jouw wensen. Daarom is het slim om je autoverzekering pas af te sluiten na een rondje vergelijken. Tegenwoordig kan dat makkelijk online, maar om het je nog makkelijker te maken zetten we de voordelen van Allianz Direct voor je op een rijtje.

ZLM autoverzekering of Allianz Direct?

Je bent in je zoektocht naar de juiste autoverzekering ZLM autoverzekering tegengekomen en nu stuit je op de autoverzekering van Allianz Direct. Waar ga je voor? Bij Allianz Direct kies je uit drie soorten dekkingen, net als bij ZLM autoverzekering. Bij Allianz Direct kies je uit WA, Beperkt Casco of All Risk. Deze dekkingen verschillen in wat er allemaal verzekerd is.

De WA-dekking is de minimale autoverzekering, waarmee je prima verzekerd bent. Je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren en je bent verzekerd voor schade aan anderen. Deze autoverzekering wordt vaak gekozen bij de wat oudere auto’s, van 12 jaar of ouder.

Vervolgens is er de Beperkt Casco autoverzekering, waarmee je een bredere dekking hebt. Naast schade aan anderen is ook schade door brand, inbraak, diefstal, storm en zelfs dieren verzekerd. Daarbovenop is ruitschade ook gedekt.

Ten slotte kun je kiezen voor onze All Risk dekking, waarmee je de meest complete dekking hebt. Deze autoverzekering biedt dekking bij alle genoemde schades plus schade door aanrijding en vandalisme. We zien dat mensen met auto’s die jonger dan 6 jaar zijn vaak voor All Risk kiezen.

ZLM autoverzekering: overstappen naar Allianz Direct?

Je kiest voor Allianz Direct omdat je een goede autoverzekering wilt zonder gedoe. Daarom kun je bij ons rekenen op snelle service, persoonlijke hulp en natuurlijk goede voorwaarden. Je eigen risico is standaard €0, met de optie om er zelf voor te kiezen om wel een eigen risico te dragen. Daarnaast kun je dagelijks opzeggen, is de premie vlijmscherp en ben je bij schade goed geholpen. Wat wil je nog meer?

ZLM autoverzekering opzeggen

Heb je al een ZLM autoverzekering en wil je die opzeggen? Als je overstapt naar Allianz Direct, nemen we graag het werk uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is gebruik maken van onze gratis opzegservice, dan regelen wij de rest.

Ben je er nog niet helemaal uit? Bereken dan binnen 20 seconden je premie om te kijken wat wij je kunnen bieden. We kijken naar je uit! 

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Was dit artikel nuttig?