Aegon inboedel­verzekering vergelijken

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Vrouw doet aan yoga in huis

Aegon inboedelverzekering vergelijken

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, gehuurd, of overstapt van verzekeraar – je wilt een goede woonverzekering die de spullen in je huis verzekerd voor schade. Wellicht dacht je aan een Aegon inboedelverzekering, maar heb je de Inboedelverzekering van Allianz Direct al eens bekeken? De Inboedelverzekering van Allianz Direct biedt namelijk een goede dekking voor schade aan je spullen en daarnaast geniet je bij ons van een scherpe premie en standaard €0,- Eigen Risico. De Aegon inboedelverzekering start standaard met €100 eigen risico. Ook dekt de Aegon inboedelverzekering uitwonende, studerende kinderen alleen met een aanvullende dekking, terwijl dit bij Allianz Direct standaard onder de Inboedelverzekering valt. Het is dus zeker de moeite waard om de Aegon inboedelverzekering met onze Inboedelverzekering te vergelijken!

Inboedelverzekering: Aegon versus Allianz Direct

Onder de Allianz Direct Inboedelverzekering vallen de losse, verplaatsbare spullen in je woning. Denk bijvoorbeeld aan je meubels, maar ook elektronische apparaten of woonaccessoires zoals die ene mooie vaas die je op tafel hebt staan. Als daar per ongeluk iets mee gebeurt, baal je. Met de Inboedelverzekering van Allianz Direct ben je dan gelukkig goed verzekerd en krijg je in de meeste gevallen de schade vergoed.

Ook dekt onze Inboedelverzekering de schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, storm of waterschade die plotseling ontstaat. Daarnaast is je inboedel ook verzekerd voor inbraak, diefstal en vandalisme. Bij Allianz Direct helpen we je dan zo snel mogelijk. 

Aegon all risk inboedelverzekering vergelijken

Soms wil je net een beetje extra dekking op je inboedelverzekering. In dat geval ga je voor een All Risk dekking. Net als de Aegon all risk inboedelverzekering heeft Allianz Direct de Inboedelverzekering met All Risk dekking. Bij Allianz Direct betekent dit dat je bent verzekerd voor dezelfde schades als bij de Inboedelverzekering en daarbovenop ook voor schade die je zelf hebt veroorzaakt. 

Het vergelijken van verzekeringen zoals de Aegon All Risk inboedelverzekering of de Aegon inboedelverzekering met die van Allianz Direct zit ‘m vaak in de voorwaarden. Het is daarom goed om de Aegon Inboedelverzekering voorwaarden te vergelijken met die van ons. Om je te helpen, hebben we de voordelen van Allianz Direct op een rijtje gezet. Bij Allianz Direct geniet je namelijk niet alleen van een scherpe premie, maar ook van zeer goede voorwaarden:

  • €0,- Eigen Risico
  • Bij meeste spullen minimaal 3 jaar (en vaak langer!) uitkering o.b.v. nieuwwaarde
  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten verzekerd tot €1000,-
  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000,-
  • Inboedel uitwonend studerend kind meeverzekerd tot €5000,-

Wij zijn trouwens niet de enige die onze voorwaarden goed vinden: onze Inboedelverzekering behoort tot een van de beste inboedelverzekeringen volgens MoneyView! Zij beoordeelden onze Inboedelverzekering namelijk met 5 sterren. Dus, waar wacht je nog op? Bereken direct je premie en binnen 2 minuten is je inboedel verzekerd zoals jij dat wilt!

Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Was dit artikel nuttig?