Inboedel­verzekering Interpolis vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Vrouw thuis aan het koken

Inboedelverzekering Interpolis vergelijken

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, gehuurd, of overstapt van verzekeraar – je wilt een goede woonverzekering die de spullen in je huis verzekerd voor schade. Wellicht dacht je aan een Inboedelverzekering Interpolis, maar heb je de Inboedelverzekering van Allianz Direct al eens bekeken? De Inboedelverzekering van Allianz Direct biedt namelijk een goede dekking voor schade aan je spullen en daarnaast geniet je bij ons van een scherpe premie en standaard €0,- Eigen Risico. Het is dus zeker de moeite waard om de inboedelverzekering Interpolis met onze Inboedelverzekering te vergelijken!

Interpolis Inboedelverzekering versus Allianz Direct

Onder de Allianz Direct Inboedelverzekering vallen de losse, verplaatsbare spullen in je woning. Denk bijvoorbeeld aan je meubels, maar ook elektronische apparaten of woonaccessoires zoals die ene mooie vaas die je op tafel hebt staan. Als daar per ongeluk iets mee gebeurt, baal je. Met de Inboedelverzekering van Allianz Direct ben je dan gelukkig goed verzekerd en krijg je in de meeste gevallen de schade vergoed.

Ook dekt onze Inboedelverzekering de schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, storm of waterschade die plotseling ontstaat. Daarnaast is je inboedel ook verzekerd voor inbraak, diefstal en vandalisme. Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar als zoiets je overkomt ben je blij met een goede verzekering. Bij Allianz Direct helpen we je dan zo snel mogelijk. 

Interpolis inboedelverzekering voorwaarden vergelijken

Het verschil tussen verschillende verzekeraars zit ‘m vaak in de voorwaarden. Het is daarom goed om de Interpolis inboedelverzekering voorwaarden te vergelijken met die van Allianz Direct. Bij Allianz Direct geniet je namelijk van goede voorwaarden voor een scherpe premie. Zo bieden wij standaard:

  • €0,- Eigen Risico
  • Bij meeste spullen minimaal 3 jaar (en vaak langer!) uitkering o.b.v. nieuwwaarde
  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten verzekerd tot €1000,-
  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000,-
  • Inboedel uitwonend studerend kind meeverzekerd tot €5000,-

Wist je trouwens dat onze Inboedelverzekering tot een van de beste inboedelverzekeringen behoort? MoneyView beoordeelde onze Inboedelverzekering namelijk met 5 sterren. Dus, waar wacht je nog op? Bereken direct je premie en binnen 2 minuten is je inboedel verzekerd zoals jij dat wilt!

Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Was dit artikel nuttig?