Ohra inboedel­verzekering vergelijken

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Moeder en dochter spelen in huis

Ohra inboedelverzekering vergelijken

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, gehuurd, of overstapt van verzekeraar – je wilt een goede woonverzekering die de spullen in je huis verzekerd voor schade. Wellicht dacht je aan een Ohra inboedelverzekering, maar heb je de Inboedelverzekering van Allianz Direct al eens bekeken? De Inboedelverzekering van Allianz Direct biedt namelijk een goede dekking voor schade aan je spullen en daarnaast geniet je bij ons van een scherpe premie en standaard €0 eigen risico. Het loont dus om de Ohra inboedelverzekering met de Allianz Direct Inboedelverzekering te vergelijken!

Inboedelverzekering: Ohra versus Allianz Direct

Onder de Allianz Direct Inboedelverzekering vallen de losse, verplaatsbare spullen in je woning. Denk bijvoorbeeld aan je meubels, maar ook elektronische apparaten of woonaccessoires zoals die ene mooie vaas die je op tafel hebt staan. Als daar per ongeluk iets mee gebeurt, baal je. Met de Inboedelverzekering van Allianz Direct ben je dan gelukkig goed verzekerd en krijg je in de meeste gevallen de schade vergoed.

Ook dekt onze Inboedelverzekering de schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, storm of waterschade die plotseling ontstaat. Daarnaast is je inboedel ook verzekerd voor inbraak, diefstal en vandalisme. Bij Allianz Direct helpen we je dan zo snel mogelijk. 

Ohra inboedelverzekering voorwaarden vergelijken

Het vergelijken van verzekeringen zoals de Ohra inboedelverzekering met die van Allianz Direct zit ‘m vaak in de voorwaarden. Het is daarom goed om de Ohra Inboedelverzekering voorwaarden te vergelijken met die van ons. Om je te helpen, hebben we de voordelen van Allianz Direct op een rijtje gezet. Bij Allianz Direct geniet je namelijk niet alleen van een scherpe premie, maar ook van zeer goede voorwaarden:

  • €0 eigen risico
  • Bij meeste spullen minimaal 3 jaar (en vaak langer!) uitkering o.b.v. nieuwwaarde
  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten verzekerd tot €1000
  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000
  • Inboedel uitwonend studerend kind meeverzekerd tot €5000

Wij zijn trouwens niet de enige die onze voorwaarden goed vinden: onze Inboedelverzekering behoort tot een van de beste inboedelverzekeringen volgens MoneyView! Zij beoordeelden onze Inboedelverzekering namelijk met 5 sterren. Dus, waar wacht je nog op? Bereken direct je premie en binnen 2 minuten is je inboedel verzekerd zoals jij dat wilt!

Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Was dit artikel nuttig?