Unigarant autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Vergelijken loont! Check daarom de voordelen van de autoverzekering van Allianz Direct en begin vandaag nog met besparen op je premie.

Gezin in auto met voetbal

Unigarant autoverzekering

Zoek je een goede autoverzekering met een lage premie en goede voorwaarden? Misschien overweeg je een Unigarant autoverzekering, maar heb je de autoverzekering van Allianz Direct al eens bekeken? De juiste autoverzekering sluit perfect aan op jouw wensen. Daarom is het slim om je autoverzekering pas af te sluiten na een rondje vergelijken. Dat kan makkelijk online, maar om het je nog makkelijker te maken zetten we de voordelen van Allianz Direct voor je op een rijtje.

Unigarant autoverzekering of Allianz Direct?

Je bent in je zoektocht naar de juiste autoverzekering Unigarant autoverzekering tegengekomen en nu stuit je op de autoverzekering van Allianz Direct. Wat is dan een slimme keuze?  

Bij Allianz Direct kies je uit drie soorten dekkingen, net als bij Unigarant autoverzekering. Bij Allianz Direct kies je uit WA, Beperkt Casco of All Risk. Deze dekkingen verschillen in wat er allemaal verzekerd is.

De WA-dekking is de minimale, wettelijk verplichte autoverzekering. Hiermee rijd je prima verzekerd rond, want met de WA-dekking ben je verzekerd voor schade aan anderen. Deze autoverzekering wordt vaak gekozen bij de wat oudere auto’s, van 12 jaar of ouder.

Vervolgens is er de Beperkt Casco autoverzekering, waarmee je een bredere dekking hebt. Naast schade aan anderen is ook schade door brand, inbraak, diefstal, storm en zelfs dieren verzekerd. Daarbovenop is ruitschade ook gedekt.

Ten slotte kun je kiezen voor onze All Risk dekking, waarmee je de meest complete dekking hebt. Deze autoverzekering biedt dekking bij alle genoemde schades plus schade door aanrijding en vandalisme. Dit is ideaal als je zuinig op je auto bent!

Unigarant autoverzekering: overstappen naar Allianz Direct?

Je kiest voor Allianz Direct omdat je een goede autoverzekering wilt zonder te veel gedoe. Daarom kun je bij ons rekenen op snelle service, persoonlijke hulp en natuurlijk goede voorwaarden. Je eigen risico is standaard €0, met de optie om er zelf voor te kiezen om wel een eigen risico te dragen. Daarnaast kun je dagelijks opzeggen, is de premie vlijmscherp en ben je bij schade goed geholpen. Ook is er genoeg keuze aan aanvullende dekkingen om de autoverzekering helemaal naar wens aan te vullen. Wat wil je nog meer?

Unigarant autoverzekering opzeggen

Heb je al een Unigarant autoverzekering en wil je die opzeggen? Als je overstapt naar Allianz Direct, nemen we graag het werk uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is gebruik maken van onze gratis opzegservice, dan regelen wij de rest.

Ben je er nog niet helemaal uit? Bereken dan binnen 20 seconden je premie om te kijken wat wij je kunnen bieden. We kijken naar je uit!

 

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Was dit artikel nuttig?