Zekur autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Op zoek naar de juiste autoverzekering? Dan ben je druk aan het vergelijken tussen verschillende verzekeraars. Lees hieronder waarom je voor de autoverzekeringen van Allianz Direct gaat!

Gezin buiten op het strand met de auto

Zekur autoverzekering

Misschien overweeg je een Zekur autoverzekering, maar heb je al de verzekeringen van Allianz Direct bekeken? Om tot de beste autoverzekering voor jou te komen, is het slim om goed te vergelijken. Dat doe je makkelijk zelf online en om jou een handje te helpen vind je hier de voordelen van Allianz Direct op een rijtje. Bij Allianz Direct doen we er alles aan om de perfecte autoverzekering voor jou samen te stellen. Lees snel verder!

Zekur autoverzekering vergelijken

Je bent in je zoektocht Zekur autoverzekering tegengekomen en nu lees je meer over de autoverzekering van Allianz Direct. Wat is dan de juiste keuze voor jouw autoverzekering?  Bij Allianz Direct kies je uit drie soorten dekkingen, net als bij Zekur autoverzekering. Bij Allianz Direct kies je uit WA, Beperkt Casco of All Risk. Een korte uitleg per dekking:

De WA-dekking is de minimale autoverzekering, waarmee je gewoon goed verzekerd de weg op kunt. Je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren en je bent verzekerd voor schade aan anderen.

De gouden middenweg in autoverzekeringen is onze Beperkt Casco autoverzekering, waarmee je een bredere dekking hebt. Naast schade aan anderen is ook schade door brand, inbraak, diefstal, storm en zelfs dieren verzekerd. Daarbij is ruitschade ook gedekt.

Ten slotte kun je kiezen voor onze All Risk dekking, waarmee je de meest complete dekking hebt. Deze autoverzekering biedt dekking bij alle genoemde schades plus schade door aanrijding en vandalisme.

Zekur autoverzekering: overstappen naar Allianz Direct?

Je kiest voor Allianz Direct omdat je een goede autoverzekering wilt zonder gedoe. Daarom kun je bij ons rekenen op snelle service, persoonlijke hulp en natuurlijk goede voorwaarden. Je eigen risico is standaard €0, met de optie om er zelf voor te kiezen om wel een eigen risico te dragen. Daarnaast kun je dagelijks opzeggen, is de premie vlijmscherp en ben je bij schade goed geholpen. Wat wil je nog meer?

Zekur autoverzekering opzeggen

Heb je al een Zekur autoverzekering en wil je die opzeggen? Als je overstapt naar Allianz Direct kun je gebruik maken van onze gratis opzegservice. Vul je gegevens in en wij regelen de rest. Makkelijk toch?

Ben je er nog niet helemaal uit? Bereken dan binnen 20 seconden je premie om te kijken wat wij je kunnen bieden. We kijken naar je uit!

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Was dit artikel nuttig?