Unive autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

  • 24/7 directe hulp & service

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

Kinderen uit raam auto

Unive autoverzekering in gedachten? Check eerst Allianz Direct

Misschien heb je een andere auto gekocht, of sta je op het punt om over te stappen naar een andere autoverzekeraar. Dat is een mooi moment om eens om je heen te kijken en verzekeraars te vergelijken. Het wil namelijk weleens flink schelen wanneer je autoverzekeringen met elkaar vergelijkt. Behalve de premie, zijn ook de voorwaarden per verzekeraar verschillend. Welke verzekering het beste bij je past, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen. Maar voordat je een unive autoverzekering afsluit, kan het lonen om eerst de autoverzekeringen van Allianz Direct te checken!

Autoverzekering Unive of Allianz Direct?

Behalve in de premie en dekking, zijn er vaak verschillen tussen verzekeraars in aanvullende opties. Zo verschilt de autoverzekering unive met die van Allianz Direct op bijvoorbeeld het Eigen Risico. Bij een Unive autoverzekering betaal je standaard €100 Eigen Risico, bijvoorbeeld wanneer je schade claimt. Dit betekent dat jij de eerste €100 betaalt en Unive daarna pas de rest vergoedt. Bij Allianz Direct bieden wij standaard €0 Eigen Risico aan, ook bij ruitschade. Dat verschilt dus al behoorlijk en zo zijn er nog meer punten waarop je kunt vergelijken. Sluit dus niet zomaar een unive autoverzekering af, zonder eerst te vergelijken met de autoverzekeringen van Allianz Direct!

Autoverzekering Unive of een autoverzekering van Allianz Direct?

Ben je nog aan het rondkijken bij verschillende verzekeraars, of wil je al een unive autoverzekering afsluiten? Dan is het verstandig om ook je premie te berekenen voor een autoverzekering van Allianz Direct. Naast goede voorwaarden geniet je bij ons namelijk ook van een hele scherpe premie, zodat jij voordelig verzekerd bent. Wacht daarom met het afsluiten van de unive autoverzekering en bereken eerst de premie die Allianz Direct je kan bieden. Bij ons krijg je naast de goede voorwaarden en scherpe premie ook:

  • Altijd vervangend vervoer bij schade
  • €0 Eigen Risico, ook bij ruitschade.
  • 24/7 hulp bij schade in Nederland en buitenland, ook als je alleen WA hebt. Je auto naar een garage en jij naar huis.
  • Hotelovernachting als je niet verder kunt reizen

Unive autoverzekering afsluiten? Eerst vergelijken met Allianz Direct!

Voordat je de centraal beheer autoverzekering afsluit, is het raadzaam om de vergelijking met Allianz Direct te maken. Om het vergelijken zo makkelijk mogelijk te maken, vertellen we je hier graag meer over onze autoverzekeringen.

Bij Allianz Direct sluit je de autoverzekering af die bij jou en je auto past. Hierbij kun je kiezen uit drie soorten basisdekkingen voor je auto: WA, Beperkt Casco en All Risk. De WA-autoverzekering is de meest basic autoverzekering, waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Hiermee ben je verzekerd bij schade aan andere auto’s en personen. Wil je iets meer dekking? Dan ga je voor de Beperkt Casco. Hiermee ben je ook verzekerd voor ruitschade, diefstal en schade door storm of brand. Voor de meest complete dekking ga je voor de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Hiermee is bijna elke schade gedekt.

Unive autoverzekering opzeggen: stap over naar Allianz Direct

Wil je je autoverzekering unive opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze autoverzekeringen. Sterker nog, we doen het liefst zoveel mogelijk voor je. Je zegt je unive autoverzekering daarom gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Zo ben je snel overgestapt naar de beste autoverzekering van Allianz Direct, makkelijk toch?  

Was dit artikel nuttig?

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.