Centraal beheer autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Koppel in auto

Centraal beheer autoverzekering? Vergelijk eens met Allianz Direct

Heb je een andere auto gekocht, of denk je eraan om over te stappen van autoverzekeraar? Dan is het natuurlijk slim om meerdere verzekeraars te vergelijken. Per verzekeraar en zelfs per autoverzekering zijn er verschillen, zowel in de premie als in de dekking. Daarnaast zie je vaak verschil in de aanvullende opties, zoals het Eigen Risico. Bij Allianz Direct is het Eigen Risico standaard €0, bij een centraal beheer autoverzekering kun je voor €0, €150 en €300 kiezen. Maar, bij een centraal beheer autoverzekering zit hier geen ruitschade bij in, terwijl dit bij Allianz Direct wel het geval is. Dat verschilt dus al en zo zijn er meer punten waarop je kunt vergelijken, afhankelijk van wat je wensen zijn. Sluit dus niet zomaar een centraal beheer autoverzekering af, zonder eerst te vergelijken met Allianz Direct!

Autoverzekering Centraal beheer of een autoverzekering van Allianz Direct?

Overweeg je een autoverzekering centraal beheer af te sluiten, of wil je een centraal beheer achmea autoverzekering berekenen? Dan is het verstandig om ook je premie te berekenen voor een autoverzekering van Allianz Direct. Behalve goede voorwaarden bieden we namelijk ook een hele scherpe premie, zodat jij voordelig verzekerd bent. Wacht daarom met het afsluiten van de centraal beheer autoverzekering en bereken eerst de premie die Allianz Direct je kan bieden. Bij ons geniet je naast de scherpe premie ook van:

  • Altijd vervangend vervoer bij schade
  • €0 Eigen Risico, ook bij ruitschade.
  • 24/7 hulp bij schade in Nederland en buitenland, ook als je alleen WA hebt. Je auto naar een garage en jij naar huis.
  • Hotelovernachting als je niet verder kunt reizen

Centraal beheer autoverzekering berekenen? Eerst vergelijken met Allianz Direct!

Voordat je de centraal beheer autoverzekering afsluit, is het raadzaam om de vergelijking met Allianz Direct te maken. Om het vergelijken zo makkelijk mogelijk te maken, vertellen we je hier graag meer over onze autoverzekeringen.

Bij Allianz Direct sluit je de autoverzekering af die bij jou en je auto past. Hierbij kun je kiezen uit drie soorten basisdekkingen voor je auto: WA, Beperkt Casco en All Risk. De WA-autoverzekering is de meest basic autoverzekering, waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Hiermee ben je verzekerd bij schade aan andere auto’s en personen. Wil je iets meer dekking? Dan ga je voor de Beperkt Casco. Hiermee ben je ook verzekerd voor ruitschade, diefstal en schade door storm of brand. Voor de meest complete dekking ga je voor de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Hiermee is bijna elke schade gedekt.

Centraal beheer autoverzekering opzeggen: stap over naar Allianz Direct

Wil je je autoverzekering centraal beheer opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze autoverzekeringen. Sterker nog, we doen het liefst zoveel mogelijk voor je. Je zegt je verzekering gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Makkelijk toch?  

Was dit artikel nuttig?

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.