Consumentenbond WA

Waar zitten de grootste verschillen?

Je autoverzekering vergelijken

Het is verstandig om autoverzekeringen te vergelijken. Dit zijn onze voordelen:
  • checkmark

    Verzekerd binnen 3 minuten

  • checkmark

    24/7 Hulp en Service

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Niemand betaalt graag te veel voor zijn vaste lasten. Bij Allianz Direct krijg je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor wordt je autoverzekering vergelijken haast overbodig!

Vergelijk je autoverzekering online

Online kun je gemakkelijk en snel je autoverzekering vergelijken op vergelijkingswebsites. Dit is ideaal als je maandelijks wilt besparen. Bij Allianz Direct wordt de premie van je autoverzekering altijd berekend op basis van jouw individuele kenmerken. Vergelijk de autoverzekering dus gerust online, maar een betere premie én voorwaarden passend bij jouw situatie dan bij Allianz Direct zul je niet snel tegenkomen. Onze WA autoverzekering is zelfs uitgeroepen tot de beste van Nederland door De Consumentenbond!

Waar moet je rekening mee houden als je je autoverzekering gaat vergelijken?

Als je je autoverzekering gaat vergelijken, vragen veel verzekeraars en vergelijkingswebsites naar een aantal standaard gegevens, zoals je leeftijd, kenteken en schadevrije jaren. Op basis hiervan kun je de verzekering vergelijken voor je auto. Bij Allianz Direct wordt de premie ook gebaseerd op andere kenmerken, zoals het aantal kilometers en het merk en model auto dat je rijdt. Hierdoor ontvang je bij Allianz Direct altijd een eerlijke en aantrekkelijke premie, die het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Vergelijk autoverzekeringen of kies meteen voor Allianz Direct

De verzekering vergelijken voor je auto doe je bij Allianz Direct door een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast wordt de premie bepaald aan de hand van de gekozen dekking en de hoogte van je eigen risico. Wil je een extra goede verzekering? Dan vergelijk je de autoverzekeringen en bekijk je ook meteen de aanvullende verzekeringen, zoals de Pechhulpverzekering en de Inzittendenverzekering.

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant