FBTO woonverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Koppel thuis relaxen

FBTO woonverzekering? Vergelijk eens met Allianz Direct

Op zoek naar een goede woonverzekering? Dan doe je er goed aan om verschillende verzekeraars en verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zowel de dekking als de premie kunnen immers verschillen. Daarnaast zijn er ook vaak verschillen te vinden in de aanvullende opties, bijvoorbeeld het Eigen Risico. Bij een FBTO woonverzekering betaal je namelijk €150, terwijl je Eigen Risico bij Allianz Direct standaard €0 is. Dat is een behoorlijk verschil, wanneer je schade claimt.

En zo zijn er meerdere punten waarop je de FBTO woonverzekering met de woonverzekering van Allianz Direct kunt vergelijken. Dit kun je makkelijk doen op vergelijkingssites, zoals Independer. Vergelijk dus altijd je verzekering, zodat je huis straks verzekerd is zoals jij dat wilt.

Woonverzekering FBTO of een woonverzekering van Allianz Direct?

Overweeg je een woonverzekering FBTO af te sluiten, of wil je je woonverzekering FBTO berekenen? Natuurlijk ben je vrij om de verzekeraar te kiezen die bij je past, maar het is wel verstandig om ook eens de woonverzekering Allianz Direct te bekijken. Bereken online snel je premie en check wat wij je kunnen bieden. Naast de scherpe premie, geniet je bij ons namelijk ook van de beste voorwaarden. Nu horen we je denken: ‘De beste voorwaarden?’. Jazeker, volgens MoneyView heeft Allianz Direct de beste voorwaarden als het gaat om de Inboedelverzekering 2021. Ze beloonden ons daarvoor met de maximale score van 5 sterren. Het is dus zeker de moeite waard om eerst de woonverzekering van Allianz Direct te checken, voor je een fbto woonhuisverzekering afsluit.

De woonverzekeringen van Allianz Direct

Bij Allianz Direct sluit je de woonverzekering af die bij jou en je situatie past. Hierbij kun je kiezen uit 2 soorten dekkingen voor je woning: Inboedel en Opstal.

Met de Inboedelverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd voor schade aan alle losse, verplaatsbare spullen in huis. Hierbij kun je denken aan je bank, tafel of ander meubilair. Maar ook elektronische apparaten zoals je tv en laptop vallen onder de inboedelverzekering. Mocht je schade hebben aan je inboedel, dan ben je met de Inboedelverzekering van Allianz Direct goed verzekerd.

Wanneer je een huis hebt gekocht, dien je ook een Opstalverzekering af te sluiten. Waar de Inboedelverzekering de losse verplaatsbare spullen in je huis verzekerd, is de Opstalverzekering er juist voor dekking aan alle vaste elementen in en aan je huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je dak, zonnepanelen, maar ook het sanitair in je badkamer.

Daarnaast kun je bij beide woonverzekeringen kiezen voor een aanvullende All Risk dekking, waarmee je ook verzekerd bent voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Kan gebeuren. Daarnaast bieden we enkele fijne voorwaarden, die zeker het overwegen waard zijn voordat je een FBTO woonverzekering neemt. Bij Allianz Direct geniet je namelijk zorgeloos van je huis, met daarnaast:

  • €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen
  • Hulp bij reparatie van de schade
  • 24/7 bereikbaar voor noodsituaties
  • Je bent nooit onderverzekerd

FBTO woonhuisverzekering opzeggen: stap over naar Allianz Direct

Wil je je FBTO woonverzekering opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze woonverzekeringen. Sterker nog, we helpen je graag. Je zegt je verzekering gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Makkelijk toch?  

Was dit artikel nuttig?

Vrouw met hond thuis

Klaar om je thuis te verzekeren?

Onbezorgd de deur uit voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat je voor jouw huis betaalt?