Independer woonverzekering

Bij Independer kun je goed verzekeringen vergelijken. Wat krijg je bij die van ons?

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Hulp bij schadereparatie

  • 24/7 bereikbaar voor noodsituaties

Vrouw en man met ipad

Bij het kiezen van de juiste verzekering, kun je je online goed laten adviseren. Er bestaan verschillende websites waarop je verzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Independer is zo´n vergelijker. 

Wat is een Independer woonverzekering?

Een woonverzekering is eigenlijk een combinatie van verschillende verzekeringen. Meestal bestaat zo´n combinatie uit een inboedelverzekering, een opstalverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze drie verschillende verzekeringen hebben elk een eigen functie. In deze korte video leggen we je dit precies uit. 

Independer woonverzekering: Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je de ‘losse’ spullen in jouw huis. Dan hebben we het over alle spullen die je op kunt tillen en mee kunt nemen zoals je meubels, computer, sieraden, etc. Binnen de inboedelverzekering kun je kiezen uit meerdere dekkingen. Bij Allianz Direct kun je kiezen uit Uitgebreid of Compleet. Met Uitgebreid ben je tegen een lage premie verzekerd voor vrijwel alle schade aan je inboedel. Wil je nét iets meer zekerheid? Kies dan voor Compleet. Met deze dekking ben je onder andere ook verzekerd als je per ongeluk zelf iets beschadigt.

Independer woonverzekering: opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzeker je de schade die zich kan voordoen aan je huis. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak of extreme weersomstandigheden. Ook bij een opstalverzekering kun je uit meerdere dekkingen kiezen; iedere huiseigenaar heeft immers weer andere wensen.

Independer woonverzekering: aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die je bij anderen maakt. Bijvoorbeeld als jij of je kinderen per ongeluk een voetbal door het raam van de buren trapt. Maar ook ernstig letsel bij anderen wordt vergoed. Als je een ongeluk veroorzaakt en iemand kan langere tijd niet werken, word jij aansprakelijk gesteld. De aansprakelijkheidsverzekering dekt in dit geval de kosten. Deze verzekering is daarom onmisbaar.

Independer woonhuisverzekering

Wil jij een Independer woonverzekering afsluiten? Kijk dan eens op Independer.nl. Hier kun je verschillende verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken en zo tot een keuze komen. Je kunt ook contact opnemen met een van de experts van Allianz Direct. Wij staan voor je klaar met een passend advies om samen tot de beste woonverzekering voor jou te komen.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Wat is een woonverzekering? © Allianz Direct
Stel op bank op ipad

Maak van je huis een verzekerd thuis

Kies voor een woonverzekering die bij jou past. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huis jouw thuis is, ongeacht de situatie.