Organiseer een sponsorloop voor het Jeugdfonds!

Deze actie is inmiddels gesloten.

Lees hieronder welke informatie we van je nodig hebben en meld de sponsorloop met jouw atletiekclub aan! Dan helpen wij je en zamel jij geld in voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur om kinderen met weinig toegang tot sport en cultuur te ondersteunen.

Voetbal op voetbalveld

Support de helden van morgen

Gemiddeld groeit 1 op de 11 kinderen in Nederland op met weinig tot geen toegang tot sport en cultuur. Allianz Direct heeft hiervoor samen met Usain Bolt de #DirectPromise opgezet, waarmee we iedereen uitdagen een sportieve of creatieve challenge op te zetten om zo geld in te zamelen voor Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Maar daar stopt het niet. Samen met de ster uit onze commercial Nigel (10) zetten we namelijk een sponsorloop op om iedereen te laten rennen, springen en spelen voor het goede doel. Dit idee beviel zo goed, dat we besloten uit te breiden en iedere atletiekclub die zich aanmeldt te helpen in het organiseren van een sponsorloop. Het doel? Zo veel mogelijk geld ophalen voor het Jeugdfonds, zodat nog meer kinderen vrij kunnen bewegen! 

Voetbal

Hier doen we het voor:

We doen het voor Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur. De opbrengsten van de sponsorloop en de gemaakte Direct Promises gaan namelijk naar dit fonds, dat in 2020 al 70.962 kinderen ondersteunde. Zij maken het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch actief kunnen zijn. Met het opgehaalde geld betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie of het lesgeld en de benodigde attributen, zoals voetbalkleding of dansschoenen. Zo kunnen alle kinderen zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en hun dromen najagen.

Meer informatie

 • Hoe meld ik mijn club aan?

  Aanmelden is simpel

  Stuur ons een mail via de knop bovenin of mail zelf naar marketing@allianzdirect.nl. Vergeet niet om de volgende gegevens mee te sturen:

  • Naam van je club
  • Adresgegevens (straatnaam + huisnummer, postcode en woonplaats)
  • Contactpersoon
  • Telefoonnummer en email contactpersoon
  • Datum van het event

  Na je aanmelding ontvang je van ons een mail met verdere uitleg! 

 • Wat wij voor je doen:

  Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op over de organisatie van je sponsorloop. Zorg dat de datum vast staat, zodat we een goede planning kunnen maken. Verder sturen we je een mail met verdere uitleg en een linkje waar de leden van jouw club zich kunnen aanmelden voor de sponsorloop. 

  Uiteraard verzorgen wij de aankleding van je sponsorloop. Denk hierbij aan posters en flyers ter aankondiging en de nodige versiering, inclusief het Allianz Direct estafettestokje voor tijdens de run! 

Jeugdfonds Sport en Cultuur logo

Ren je ook mee voor het goede doel?

Organiseer dan direct een sponsorloop op jouw atletiekclub en zamel geld in voor Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zo geven we iedereen de kans om zichzelf sportief en creatief te ontwikkelen en om dromen na te jagen!