Beste reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Goed voorbereid op reis met de beste reisverzekering. Allianz Direct biedt een scherpe premie met uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Bereken nu je premie.

Stel op scooter buiten

Regel de beste reisverzekering bij Allianz Direct

Wanneer je in het buitenland verblijft voor een vakantie kun je te maken krijgen met onverwachte en nare kosten. Je raakt bijvoorbeeld betrokken bij een ongeval, je bagage raakt kwijt op de luchthaven of je moet onverwacht eerder terugkeren naar Nederland. In deze situaties is het prettig dat de reisverzekering de kosten dekt. Wat is de beste reisverzekering in jouw situatie? We bespreken de verschillende reisverzekeringen van Allianz Direct.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering vergoedt de extra kosten die je maakt tijdens een reis in het buitenland. De dekking van de meeste verzekeringen die je in Nederland afsluit, is meestal maar voor een deel geldig in het buitenland. Bij de keuze voor de beste reisverzekering zijn er twee verschillende verzekeringen mogelijk: de Kortlopende en de Doorlopende Reisverzekering. Welke reisverzekering bij je past, hangt af van het soort reizen dat je maakt. Meestal is een doorlopende reisverzekering al voordeliger op het moment dat je langer dan twee weken per jaar reist. Van een stedentrip naar Parijs tot een lange zomervakantie in Italië, je bent automatisch verzekerd zonder extra poliskosten te hoeven betalen.

De beste reisverzekering bij Allianz Direct

Bij Allianz Direct sluit je de beste reisverzekering af voor al je reizen en vakanties. Je kan daarbij kiezen tussen twee soorten verzekeringen: de Kortlopende Reisverzekering en de Doorlopende Reisverzekering met drie verschillende dekkingen: Basic, Comfort of Premium. De goedkoopste reisverzekering is de Basic variant, waarbij je een uitstekende basisdekking hebt. Zo ontvang je 24 uur per dag en 7 dagen per week direct hulp bij nood én is je bagage standard verzekerd. Voor wat meer ruimte is de Comfort variant de beste reisverzekering. Deze biedt het dubbele aan bagagevergoeding ten opzichte van de Basic verzekering, met een lager eigen risico. De Premium dekking is de beste reisverzekering als je volledig zorgeloos op reis wilt gaan. Je bent maximaal verzekerd tegen extra vervoers- en verblijfkosten én er geldt géén eigen risico op de bagagedekking.

Bereken de premie van de beste reisverzekering

Of je nu voor je studie naar de Verenigde Staten of Canada reist, met de camper gaat rondtrekken door Europa of een weekendje naar Londen vliegt; voor ieder reisdoel biedt Allianz Direct de beste reisverzekering. Daarnaast handelt Allianz Direct de schade snel en transparant af bij diefstal, annulering of verlies.

Meer weten over de beste reisverzekering voor jou? Bereken nu je voordelige premie en vergelijk de dekking van de verschillende soorten reisverzekeringen.

Familie loopt buiten met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren en vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!

Was dit artikel nuttig?