Stel op scooter buiten

Beste reisverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:
  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Goed voorbereid op reis met de beste reisverzekering. Allianz Direct biedt een scherpe premie met uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Bereken nu je premie.

Regel de beste reisverzekering bij Allianz Direct

Wanneer je in het buitenland verblijft voor een vakantie kun je te maken krijgen met onverwachte en nare kosten. Je raakt bijvoorbeeld betrokken bij een ongeval, je bagage raakt kwijt op de luchthaven of je moet onverwacht eerder terugkeren naar Nederland. In deze situaties is het prettig dat de reisverzekering de kosten dekt. Wat is de beste reisverzekering in jouw situatie? We bespreken de verschillende reisverzekeringen van Allianz Direct.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering vergoedt de extra kosten die je maakt tijdens een reis in het buitenland. De dekking van de meeste verzekeringen die je in Nederland afsluit, is meestal maar voor een deel geldig in het buitenland. Bij de keuze voor de beste reisverzekering zijn er twee verschillende verzekeringen mogelijk: de kortlopende en de doorlopende reisverzekering. Welke reisverzekering bij je past, hangt af van het soort reizen dat je maakt. Meestal is een doorlopende reisverzekering al voordeliger op het moment dat je langer dan twee weken per jaar reist. Van een stedentrip naar Parijs tot een lange zomervakantie in Italië, je bent automatisch verzekerd zonder extra poliskosten te hoeven betalen.

De beste doorlopende reisverzekering bij Allianz Direct

Bij Allianz Direct sluit je de beste doorlopende reisverzekering af voor al je reizen gedurende het jaar. Allianz Direct biedt drie soorten reisverzekeringen aan: Basic, Comfort en Premium. De goedkoopste reisverzekering is de Basic, waarbij je een uitstekende basisdekking hebt. Zo ontvang je 24 uur per dag en 7 dagen per week direct hulp bij nood. Voor wat meer ruimte is de beste reisverzekering de Comfort. Deze reisverzekering biedt het dubbele aan vergoeding ten opzichte van de Basic verzekering en geeft dekking voor 90 reisdagen in plaats van 60. De Premium reisverzekering is de beste reisverzekering als je volledig zorgeloos op reis wilt gaan. Je bent maximaal verzekerd tegen extra vervoers- en verblijfkosten en de annuleringsverzekering is inbegrepen.

Bereken de premie van de beste reisverzekering

Of je nu voor je studie naar de Verenigde Staten of Canada reist, rond gaat trekken met de camper door Europa of een weekendje weggaat naar Londen; voor ieder reisdoel biedt Allianz Direct de beste reisverzekering. Daarnaast handelt Allianz Direct de schade snel en transparant af bij diefstal, annulering of verlies.

Meer weten over de beste reisverzekering voor jou? Bereken nu je voordelige premie en vergelijk de dekking van de verschillende soorten reisverzekeringen.

Reisverzekering nodig?

Met de Reisverzekering van Allianz Direct profiteer je van SOS hulpverlening, vergoeding voor verloren bagage en vertraging. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld op jouw manier!

Bereken je premie
Familie loopt buiten met kind

Was dit artikel nuttig?