Vrouw aan de telefoon

Autoverzekering berekenen

Bij Allianz Direct bereken je je premie binnen 20 seconden! Bij onze autoverzekeringen:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Als jij vandaag een auto koopt, wil je die vandaag verzekeren. Bij Allianz Direct kun je in een recordtijd de premie voor je autoverzekering berekenen.

Berekenen autoverzekering

Bij de aankoop van een auto hoort een verzekering. Sterker nog: onverzekerd mag je de weg niet op. Ook wil je bij plotselinge pech meteen geholpen worden. En het liefste krijg je ook nog direct vervangend vervoer als dat nodig is. Allianz Direct helpt je hier graag bij. Bij ons kun je je autoverzekering berekenen binnen 20 seconden. Kun je daarna meteen wegrijden.

Autoverzekering berekenen zonder kenteken

Een auto zonder kenteken kun je niet verzekeren. Je kunt je auto pas officieel verzekeren als je een kenteken van de RDW (Rijksdienst voor wegverkeer) hebt ontvangen. Wat wel kan is je autoverzekering berekenen zonder kenteken. Dat werkt als volgt.

Verzekering auto berekenen zonder kenteken

De premie voor je autoverzekering berekenen kan bij Allianz Direct ook zonder kenteken. Je geeft aan dat je je kenteken 'vergeten bent' en kiest voor een vergelijkbare auto. We hebben namelijk gegevens van alle auto's op de Nederlandse markt. 

Bereken autoverzekering

Ben je op zoek naar de voordeligste autoverzekering aan de hand van de cataloguswaarde van de auto? De premie van de verzekering is afhankelijk van deze waarde. Hoe duurder de auto, des te hoger de premie vaak is. Neem contact op met een van onze medewerkers bij Allianz Direct voor meer informatie over autoverzekeringen.

Verzekering berekenen auto

Wil jij direct weten wat je gaat betalen als jij je auto laat verzekeren bij Allianz Direct? Je komt binnen 20 seconden achter je premie.  Je kunt je verzekering auto berekenen op kenteken. Vul hier je kenteken in en krijg direct een berekening van de kosten per dekking. De dekkingen waar je uit kunt kiezen zijn: 

 • WA: verzekerd voor schade aan anderen en hulp bij schade.
 • Beperkt Casco: verzekerd voor schade aan anderen, hulp bij schade, brand en explosie, inbraak en diefstal, storm, hagel en overstroming, dieren en ruitschade.
 • All Risk verzekering auto berekenen: verzekerd voor schade aan anderen, hulp bij schade, brand en explosie, inbraak en diefstal, storm, hagel en overstroming, dieren, ruitschade, aanrijding en vandalisme. En het grootste voordeel: heb je schade door een aanrijding en was deze jouw schuld? Dan ben je met deze dekking ook verzekerd!
 • Aansprakelijkheidsverzekering berekenen: een ongeluk zit in een klein hoekje, maar met een Aansprakelijkheidsverzekering ben je goed verzekerd voor schade die je per ongeluk bij een ander veroorzaakt. 
video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant