Ieder kind verdient het om te sporten

Iedereen een gelijke kans om zich fysiek, mentaal en sociaal te ontwikkelen. Helaas is die mogelijkheid niet voor iedereen weggelegd. Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat jongeren uit gezinnen met weinig geld toch aan bod komen.

Usain met kinderen sporten
Daarom steunen wij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

2 à 3 kinderen per klas groeien op in een gezin met geldzorgen. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld of de contributie voor deze kinderen. Want naast leren in de schoolbanken, is het belangrijk dat kinderen de tijd en ruimte hebben om erachter te komen wat ze nog meer in hun mars hebben. Maar wat als je niet kunt ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent, bijvoorbeeld omdat er geen geld is om contributie te betalen? Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit.

het Jeugdfonds Sport en Cultuur X Allianz Direct

Jeugdfonds Sport & Cultuur en Direct Promise

Sport en spel inspireert en verenigt mensen. Vanuit die gedachte halen wij geld op voor Jeugdfonds Sport & Cultuur en belooft onze #DirectPromise-campagne een mooie toekomst aan kinderen langs de zijlijn. Met het opgehaalde geld betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie of het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen. 

Zo kan ieder kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en zijn of haar dromen najagen. Want ieder kind verdient het om te sporten. Wij zijn trots dat we vorig jaar 140 kinderen een jaar lang de kans hebben gegeven om te sporten. Dit was pas de warming up: in 2023 willen wij nog meer helden van morgen supporten. Doe ook mee!

Support de helden van morgen!

Doe je mee? Zet je eigen #DirectPromise op of doneer direct aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur en support samen met ons de helden van morgen. Hieronder lees je er alles over.