Man aan het skateboarden langs het strand

Reisverzekering werelddekking

Bij Allianz Direct geniet je van
  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Op zoek naar een reisverzekering met werelddekking? Allianz Direct biedt reisverzekeringen tegen gunstige voorwaarden. Bereken direct je voordelige premie.

Reisverzekering met werelddekking bij Allianz Direct

Europa heeft veel mooie bestemmingen. Toch ondernemen we steeds vaker langere reizen naar de rest van de wereld. Voor de reislustige vakantiegangers biedt Allianz Direct drie soorten reisverzekeringen met werelddekking aan om iedere plek op aarde te zien.

Reisverzekering met werelddekking of Europadekking?

Bij Allianz Direct heb je de keuze uit Europa- en werelddekking. Met de Europadekking is de verzekering gedekt in de Europese landen inclusief de Azoren, Madeira, de Canarische Eilanden en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De dekking voor Europa geldt ook voor Rusland, van de Oeral tot de Kaukasus. Bovendien zijn zeereizen in deze regio's verzekerd. Bij de reisverzekering met werelddekking geldt de verzekering voor de hele wereld.

Welke reisverzekering met werelddekking afsluiten?

Allianz Direct biedt drie soorten reisverzekeringen aan: de Basic, Comfort en Premium reisverzekering met werelddekking. Met de Basic reisverzekering beschik je over een verzekering met een lage premie waarbij de basisonderdelen van je vakantie zijn gedekt. Zoek je een reisverzekering met werelddekking waarbij je meer zekerheid hebt, dan is een Comfort reisverzekering de beste keuze. Je ontvangt hierbij meer reisdagen en hogere onkosten. Voor maximale dekking selecteer je de Premium reisverzekering. Deze verzekering beschikt standaard over een annuleringsverzekering. Daarnaast hebben de Comfort en Premium reisverzekering altijd een eigen risico van €0.

Voordelen van een Allianz Direct reisverzekering met werelddekking

Een reisverzekering met werelddekking afsluiten bij Allianz Direct levert je diverse voordelen op. Zo schakel je 24 uur per dag en 7 dagen per week deskundige hulp in bij noodsituaties. Onze Nederlandstalige alarmcentrales staan waar dan ook ter wereld direct voor je klaar om je te begeleiden naar de dichtstbijzijnde arts of het ziekenhuis. Daarnaast zorgen wij voor een transparante schadeafhandeling, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Allianz Direct biedt bovendien diverse aanvullende dekkingen aan bij je reisverzekering. Zo ben je volledig verzekerd voor spoedeisende geneeskundige behandelingen met de aanvullende dekking Medische Kosten. Ga je graag op wintersportvakantie? Dan sluit je de aanvullende dekking Wintersporten en Risicosporten af.

Sluit nu een reisverzekering met werelddekking af bij Allianz Direct

De reisverzekering met werelddekking van Allianz Direct geeft je een vergoeding bij kwijtgeraakte bagage en vertraging. Daarnaast profiteer je van SOS hulpverlening tegen een laag tarief. Bereken hier eenvoudig de lage premie van onze reisverzekering. Van weekendjes weg naar New York tot een lange zonvakantie in Thailand, met de Allianz Direct reisverzekering ga je zorgeloos op reis met je partner, gezin of vrienden. Kies uit de Basic, Comfort of Premium reisverzekering met werelddekking en ontdek de wereld op jouw manier.

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Bereken je premie
Familie met vader en kinderen eten buiten samen

Was dit artikel nuttig?