Reisverzekering werelddekking

Bij Allianz Direct geniet je van

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Op zoek naar een reisverzekering met werelddekking? Allianz Direct biedt reisverzekeringen tegen gunstige voorwaarden. Bereken direct je voordelige premie.

Familie thuis met koffers klaar voor hun reis

Reisverzekering met werelddekking bij Allianz Direct

Europa heeft veel mooie bestemmingen. Toch ondernemen we steeds vaker langere reizen naar de rest van de wereld. Voor de reislustige vakantiegangers biedt Allianz Direct verschillende soorten reisverzekeringen met werelddekking aan om iedere plek op aarde te zien.

Reisverzekering met werelddekking of Europadekking?

Bij de reisverzekeringen van Allianz Direct heb je de keuze uit Europa- of werelddekking. Bij de kortlopende reisverzekering is de hele wereld, exclusief óf inclusief de Verenigde Staten en Canada, bij de doorlopende reisverzekering is de werelddekking standaard inclusief de VS en Canada. Met de Europadekking geldt de verzekering in de Europese landen inclusief de Azoren, Madeira, de Canarische Eilanden en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De Europa-dekking geldt ook voor Rusland, van de Oerol tot de Kaukasus. Bovendien zijn zeereizen in deze regio’s ook verzekerd. 

Welke reisverzekering met werelddekking afsluiten?

Allianz Direct biedt twee soorten reisverzekeringen aan, namelijk een Kortlopende en een Doorlopende Reisverzekering, met drie soorten dekkingen: Basic, Comfort of Premium. Met de Basic reisverzekering beschik je over een verzekering met een lage premie waarbij de basisonderdelen van je vakantie zijn gedekt. Zoek je een reisverzekering met werelddekking en meer zekerheid, dan is een Comfort reisverzekering de beste keuze. Je ontvangt hierbij hogere onkosten en er geldt een lager eigen risico. Voor maximale dekking kies je de Premium reisverzekering. Deze verzekering dekt ook ongevallen én er geldt standaard een eigen risico van €0.

Voordelen van een Allianz Direct reisverzekering met werelddekking

Een reisverzekering met werelddekking afsluiten bij Allianz Direct levert je diverse voordelen op. Zo schakel je 24 uur per dag en 7 dagen per week deskundige hulp in bij noodsituaties. Onze Nederlandstalige alarmcentrales staan waar dan ook ter wereld direct voor je klaar om je te begeleiden naar de dichtstbijzijnde arts of het ziekenhuis. Daarnaast zorgen wij voor een transparante schadeafhandeling, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Allianz Direct biedt bovendien diverse aanvullende dekkingen aan bij je reisverzekering. Zo ben je met de Comfort en Premium reisverzekering volledig verzekerd voor spoedeisende geneeskundige behandelingen. Ga je graag op wintersportvakantie? Dan sluit je de aanvullende dekking Wintersporten en Risicosporten af. 

Sluit nu een reisverzekering met werelddekking af bij Allianz Direct

De reisverzekering met werelddekking van Allianz Direct geeft je een vergoeding bij kwijtgeraakte bagage en vertraging. Daarnaast profiteer je van SOS hulpverlening tegen een laag tarief. Bereken hier eenvoudig de lage premie van onze reisverzekering. Van weekendjes weg naar New York tot een lange zonvakantie in Thailand, met de Allianz Direct reisverzekering ga je zorgeloos op reis met je partner, gezin of vrienden. Kies uit de Basic, Comfort of Premium reisverzekering met werelddekking en ontdek de wereld op jouw manier.

Familie reist met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct kun je rekenen op 24/7 SOS hulpverlening op reis en vergoeding voor verloren of vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld zonder zorgen op jouw manier!

Was dit artikel nuttig?