Meisje speelt met moeder

Inboedelverzekering berekenen

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:
  • checkmark

    €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • checkmark

    Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Een inboedelverzekering is handig voor iedereen met een woning of kamer. Of je nu een eigen huis hebt of een kamer of woning huurt: een inboedelverzekering is een kleine investering waar je veel voor terugkrijgt. Deze verzekering dekt schade door vervelende zaken als inbraak, lekkage en brand. Wil je zeker weten dat je de beste inboedelverzekering kiest? Besteed dan aandacht aan het inboedelverzekering berekenen. Om de juiste verzekering te kunnen kiezen, moet je weten hoeveel jouw inboedel waard is. Verzekeraars hebben namelijk verschillende voorwaarden. Zo geldt vaak een maximaal bedrag voor zaken als gadgets en elektronica. Laat online jouw inboedelverzekering berekenen en kies de verzekering die het beste bij jou past.

Dagwaarde inboedel berekenen

De waarde van jouw inboedel bepaalt de premie van je inboedelverzekering en hoeveel je krijgt uitgekeerd bij schade. De dagwaarde van je inboedel berekenen, is dus erg belangrijk. Geef je bij het inboedelverzekering berekenen een te lage waarde op? Dan is de kans groot dat je bij schade niet voldoende geld krijgt om de schade te herstellen of spullen te vervangen. Een te hoog bedrag opgeven is echter ook niet handig? Dan betaal je maandelijks een te hoge premie. Zorg dat je de juiste premie betaalt door de waarde van jouw inboedel goed in te schatten en de juiste inboedelverzekering te berekenen. Bekijk online welke inboedelverzekering het beste past bij de waarde van jouw inboedel en welke verzekeraars de beste voorwaarden hebben.

De inboedelverzekering van Allianz Direct

Ga je online jouw inboedelverzekering berekenen? Dan kom je waarschijnlijk de inboedelverzekering van Allianz Direct tegen. Onze inboedelverzekering komt vaak als beste uit de test en staat bekend om zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt een scherpe premie en krijgt er een verzekering met goede voorwaarden voor terug. Zo geldt bij schade standaard een eigen risico van €0,- en kun je de verzekering dagelijks opzeggen of wijzigen. Dit doe je via ons online portaal, waar je ook terecht kunt voor het melden van schade.

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Sluit direct af
Couple playing guitar