Allianz annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct:

  • Voor reizen wereldwijd

  • Kortlopend of doorlopend verzekerd

  • Kies zelf je dekking

  • Annuleringskosten voor vertrek standaard vergoed

  • Uit te breiden met reisonderbreking en vertreksvertraging

Met een Allianz annuleringsverzekering ontvang je de beste dekking tegen een scherpe premie. Sluit direct een annuleringsverzekering af.

Man met dochter op strand lopen

De beste Allianz annuleringsverzekering afsluiten tegen een scherpe premie

Wij zijn Allianz Direct, een onderdeel van Allianz. Ben je van plan op korte termijn op reis te gaan, maar wil je je geen zorgen maken over vervelende extra kosten? Met een Allianz Annuleringsverzekering Basic ben je tegen een lage premie verzekerd voor een reisonderbreking, vertraging of annulering, ook bij last-minute vakanties. Kies je voor een Comfort of Premium annuleringsverzekering, dan zijn ook vertraging en reisonderbreking gedekt. Vergelijk de verschillende Allianz annuleringsverzekeringen en regel binnen een paar minuten je dekking om zorgeloos te boeken.

Wat is een Allianz annuleringsverzekering?

Met een Allianz annuleringsverzekering betaalt de verzekeraar uit op het moment dat je kosten moet maken voor het annuleren of vroegtijdig afbreken van een vakantie. Er overlijdt bijvoorbeeld iemand in de familie, je wordt opgenomen in het ziekenhuis of belandt in een vervelende echtscheiding. Was de oorzaak niet te voorzien op het moment dat je de Allianz annuleringsverzekering afsloot, dan ontvang je vergoeding. Was je je van het risico bewust, dan bestaat de kans dat wij geen vergoeding uitkeren.

Voordelen van een Allianz annuleringsverzekering

Je ontvangt diverse voordelen met een Allianz annuleringsverzekering:

  • Onbezorgd op reis met een verzekering voor annulering en vertraging

Een reis op het laatste ogenblik annuleren, is nooit leuk. Op een extra financiële kostenpost zit bovendien niemand te wachten. Met de Allianz annuleringsverzekering ben je verzekerd voor deze onverwachte kosten. Als de vakantie nog niet is begonnen, ontvang je de annuleringskosten die je hebt gemaakt. Ben je al vertrokken naar of aangekomen op je reisbestemming? Dan ontvang je bij de Allianz annuleringsverzekering Comfort of Premium een vergoeding voor de kosten van niet genutte vakantiedagen. Ook heb je hiermee recht op een vergoeding voor vertraging van de reis wanneer deze langer dan 3 uur heeft geduurd.

  • Annuleringsverzekering voor het hele gezin

De annuleringsverzekering biedt niet alleen dekking voor jou tijdens de vakantie, maar ook voor alle thuiswonende en uitwonende kinderen binnen het gezin tot een leeftijd van 30 jaar. Het maakt daarbij niet uit of jullie gezamenlijk op vakantie gaan of dat ieder apart op reis gaat.

  • Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Bij Allianz Direct heb je de keuze tussen drie soorten annuleringsverzekeringen: naast de Kortlopende en de Doorlopende Annuleringsverzekering, kun je ook kiezen voor een Reis- en Annuleringsverzekering. Bij al deze verzekeringen is annulering vóór vertrek standaard meeverzekerd. Kies je voor een Comfort of Premium dekking, dan worden ook kosten van reisonderbreking tijdens je reis en vertreksvertraging vergoed.

Wil je zonder zorgen je reis boeken? Bekijk dan snel de voorwaarden van de verschillende Allianz annuleringsverzekeringen en betaal een scherpe premie voor de door jou gewenste verzekering. Of neem contact op met onze behulpzame klantenservice voor meer informatie over de Allianz annuleringsverzekering.

Was dit artikel nuttig?

Kortlopende Annuleringsverzekering bij Allianz Direct

Kortlopende Annuleringsverzekering

Ga je eens per jaar op een korte (steden) trip of vakantie? Dan is onze Kortlopende Annuleringsverzekering misschien de beste keus voor jou. Stel je verzekering zelf samen, met de dekking die bij jou past!