Goedkope annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Voor reizen wereldwijd

  • Kortlopend of doorlopend verzekerd

  • Kies zelf je dekking

  • Annuleringskosten voor vetrek standaard vergoed

  • Uit te breiden met reisonderbreking en vertreksvertraging

Geen zorgen voor de vakantie dankzij de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct. Scherpe premie, ruime dekking en zonder zorgen op reis.

Jongen met koffer

Goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan, maar gaat de reis niet door? Met de goedkope Annuleringsverzekering van Allianz Direct ben je gedekt voor de extra kosten die hierbij kunnen ontstaan. Het annuleren van je reis is immers al vervelend genoeg. 

Wat is een goedkope annuleringsverzekering?

Jij of je reisgenoot wordt ziek tijdens de vakantie en een medische ingreep is noodzakelijk, of een familielid overlijdt, of je huwelijk strandt. Allemaal situaties waarbij je misschien je vakantie moet annuleren of onderbreken. Dat is al vervelend genoeg. Dan is het fijn dat de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct de kosten vergoedt voor de annulering door een gebeurtenis die binnen de dekking van de verzekering valt. Ook als je onverwachts je vakantie moet afbreken, krijg je van Allianz Direct een vergoeding voor de resterende vakantiedagen.

Maximale vergoeding bij Allianz Direct goedkope annuleringsverzekering

Hoe hoog het bedrag is waarvoor je gedekt bent, is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Zo geldt een maximale dekking van €1.500 per persoon per vakantie bij de Doorlopende Annuleringsverzekering Basic. Sluit je een Doorlopende Annuleringsverzekering Premium af, dan ontvang je per persoon per reis een dekking van maximaal €3.5000. Bij de Kortlopende Annuleringsverzekering, specifiek voor één reis, geldt een maximum verzekerd bedrag van €12.000 per persoon per reis. De goedkope annuleringsverzekering moet overigens wel maximaal 14 dagen na het boeken van je reis zijn aangevraagd bij Allianz Direct. Ook dien je je reisaanbieder binnen 72 uur te laten weten dat je de vakantie moet annuleren of onderbreken. 

Eén annuleringsverzekering voor het hele gezin

De goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct sluit je gemakkelijk af voor het hele gezin. Ieder thuiswonend en uitwonend of voltijd studerend kind tot de leeftijd van 30 jaar beschouwen wij als kind van je gezin. Of je nu met zijn allen of apart op reis gaat, de doorlopende of kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Direct geldt voor het complete gezin.

Sluit een goedkope annuleringsverzekering af bij Allianz Direct

Ben je benieuwd wat de voorwaarden zijn van de goedkope annuleringsverzekering van Allianz Direct? Bekijk hier dan direct de premie en ga zonder zorgen op reis.

Annuleringsverzekering afsluiten

Annuleringsverzekering afsluiten

Echt zorgeloos je vakantie(s) boeken? Dan ga je voor een Annuleringsverzekering van Allianz Direct. Hiermee dek je de kosten die je kwijt bent als je onverhoopt je reis moet cancelen of afbreken.

Was dit artikel nuttig?