Audi autoverzekering bij Allianz Direct

De voordelen:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Audi autoverzekering

Audi autoverzekering afsluiten

Iedere autobezitter moet zijn of haar auto verplicht verzekeren. Er zijn heel veel verschillende verzekeraars en verzekeringen waaruit je kunt kiezen. Ben jij de gelukkige bezitter van een Audi? Dan kun je een speciale Audi autoverzekering afsluiten. Deze verzekeringen bieden net iets meer en geven de garantie dat je auto altijd de juiste behandeling krijgt. Met een Audi autoverzekering zit je altijd goed. Bij Allianz Direct kun je niet kiezen voor een speciale Audi autoverzekering, maar uiteraard kun je je Audi bij ons verzekeren. 

De beste Audi verzekering voor elke situatie

Bij het kiezen van een verzekering is het belangrijk te kijken naar alle opties. Wil je een Audi autoverzekering? Kijk dan welke verzekering het beste past bij jouw wensen en behoeften. Wie een Audi verzekering wil afsluiten, kan kiezen uit drie verschillende verzekeringen:

  • WA verzekering. Hierbij is alleen schade die jij bij anderen veroorzaakt verzekerd;
  • WA-plus. Ook wel Beperkt Casco genoemd. Schade door jou veroorzaakt en schade door brand, weersomstandigheden, diefstal, et cetera;
  • Allrisk-verzekering. Alle schade aan de eigen auto en die van anderen wordt door deze verzekering gedekt.

Welke verzekering je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de auto die je wilt verzekeren. Heb je net een nieuwe Audi gekocht? Dan is een allrisk-verzekering aan te raden. Wil je graag een wat oudere Audi verzekeren? Dan is een WA- of Beperkt Casco-verzekering voldoende. Daarnaast spelen ook je financiële situatie en je wensen als bestuurder een rol. Vind jij het een prettig idee dat bij schade alles wordt gerepareerd, zonder dat je de spaarrekening hoeft aan te spreken? Kies dan voor een uitgebreidere dekking. Check ook eens deze video, waarin we je haarfijn uitleggen wat de verschillende dekkingen zijn. 

Audi verzekeren bij Allianz Direct

Wil je binnenkort een Audi autoverzekering afsluiten? Overweeg dan de Audi autoverzekering van Allianz Direct. Met onze Audi autoverzekering weet je zeker dat schade altijd hersteld kan worden door een gespecialiseerde garage en dat jouw auto altijd de beste behandeling krijgt. Wil je jouw Audi verzekeren bij Allianz Direct? Kijk dan op onze website welke verzekering het beste bij jou past. Al onze autoverzekeringen hebben een standaard eigen risico van €0,- en zijn dagelijks opzegbaar.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.