Autoverzekering veranderen

Wil je van autoverzekering veranderen? Stap over naar Allianz Direct:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Vrouw zit binnen met laptop en kat

Wanneer van autoverzekering veranderen?

De meeste mensen lopen één keer per jaar al hun verzekeringen na. Het is slim om dat ook met je autoverzekering te doen. Kijk of je huidige verzekering nog steeds voldoet aan jouw wensen en behoeften. Ben je niet tevreden of past de dekking niet meer bij de waarde van je auto? Dan kun je jouw autoverzekering veranderen. Het kan natuurlijk ook dat je wilt veranderen van autoverzekering bij aankoop van een nieuwe wagen of dat je de premie te hoog vindt. Wij vertellen je voor welke redenen je kunt overstappen en hoe je dit makkelijk doet.

Waarom van autoverzekering veranderen?

Mensen veranderen van autoverzekering om verschillende redenen. Wellicht vind je de premie te hoog of zijn de voorwaarden van je verzekering aangepast. In zo’n situatie kun je overstappen naar een andere verzekeraar of je huidige dekking veranderen. Heb je een allriskverzekering? Bereken dan elk jaar de afschrijving van je auto en kijk of het loont om over te stappen op een WA- of Beperkt Casco verzekering óf dat een allriskverzekering nog steeds de beste keuze is. Koop je een nieuwe auto? Dan is de kans groot dat je wilt veranderen van autoverzekering bij aankoop nieuwe wagen. Vergelijk in dit geval online verschillende verzekeringen en kijk welke het beste bij jou past, bijvoorbeeld door de video onderaan te checken. Hier leggen we je het verschil uit. 

Hoe je van autoverzekering verandert? Dat is dus door eerst online op onderzoek uit te gaan en verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Als je voor een WA autoverzekering wilt gaan is het de moeite waard om eens naar die van ons te kijken. 

Hoe kan ik van autoverzekering veranderen?

Je hebt je keuze gemaakt: je wilt van autoverzekering veranderen. Maar hoe werkt dit? Heb je een autoverzekering van Allianz Direct, dan is het aanpassen van je verzekering heel gemakkelijk. Je kunt 24/7 terecht op onze website en de wijzigingen worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Onze autoverzekeringen hebben een scherpe premie en goede polisvoorwaarden: zo geldt altijd een eigen risico van €0,- en regelen wij bij schade gratis vervangend vervoer als je je auto laat repareren bij en aangesloten hersteller. Wil je juist overstappen naar Allianz Direct? Gebruik dan onze opzegbrief. Je vindt deze op onze downloadpagina.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.