Vrolijk stel buiten met eten

Autoverzekering veranderen

  • checkmark

    Standaard 0,- Euro eigen risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Binnen 3 minuten verzekerd

Wil je van autoverzekering veranderen? Stap over naar Allianz Direct

Wanneer van autoverzekering veranderen?

De meeste mensen lopen één keer per jaar al hun verzekeringen na. Het is slim om dat ook met je autoverzekering te doen. Kijk of je huidige verzekering nog steeds voldoet aan jouw wensen en behoeften. Ben je niet tevreden of past de dekking niet meer bij de waarde van je auto? Dan kun je jouw autoverzekering veranderen. Wanneer kan ik van autoverzekering veranderen? Dat kun je het beste één keer per jaar nakijken. Het kan natuurlijk dat je wilt veranderen van autoverzekering bij aankoop nieuwe wagen of dat je de premie te hoog vindt. Wij beantwoorden je vraag 'wanneer autoverzekering wijzigen?' en hoe je dat gemakkelijk kunt doen.

Waarom van autoverzekering veranderen?

Mensen willen hun autoverzekering veranderen om verschillende redenen. Wellicht vind je de premie te hoog of zijn de voorwaarden van je verzekering aangepast. In zo’n situatie kun je overstappen naar een andere verzekeraar of je huidige autoverzekering veranderen. Heb je een allriskverzekering? Bereken dan elk jaar de afschrijving van je auto en kijk of het loont om over te stappen op een WA-plus-verzekering óf dat een allriskverzekering nog steeds de beste keuze is. Koop je een nieuwe auto? Dan is de kans groot dat je wilt veranderen van autoverzekering bij aankoop nieuwe wagen. Vergelijk in dit geval online verschillende verzekeringen en kijk welke het beste bij jou past. Hoe kan ik van autoverzekering veranderen? Dat is dus door online op onderzoek uit te gaan en verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Hoe kan ik van autoverzekering veranderen?

Hoe kan ik van autoverzekering veranderen? Heb je een autoverzekering van Allianz Direct, dan is het aanpassen van je verzekering heel gemakkelijk. Je kunt 24/7 terecht op onze website en de wijzigingen worden zo snel mogelijk geïmplementeerd. Onze autoverzekeringen hebben een scherpe premie en goede polisvoorwaarden: zo geldt altijd een eigen risico van €0,- en regelen wij bij schade gratis vervangend vervoer als je je auto laat repareren bij en aangesloten hersteller.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop