Maak kennis met onze expert:

Ron Adams

Ron Adams is Head of Marketing en Sales bij Allianz Direct. Daarnaast is Ron door zijn jarenlange ervaring expert op het gebied van auto- en woonverzekeringen.

Ron Adams, expert verzekeringen Allianz Direct

Wat in 2008 begon met een eerste campagne voor Allsecur, is in 13 jaar tijd onder de noemer Allianz Direct uitgegroeid tot een serieuze partij in het verzekeringslandschap. In zijn functie stond Ron Adams (55) aan de wieg van vele ontwikkelingen die de organisatie internationaal op de kaart hebben gezet. Energie spat er vanaf als Ron vertelt over zijn persoonlijke ambities en de hoogtepunten uit zijn carrière.

In zijn rol als Head of Marketing & Sales gaat Ron nog elke dag met plezier naar zijn werk: “Hoe meer het bedrijf groeit, hoe meer mijn persoonlijke ambitie daarop aangaat. Allianz is de komende jaren één van de hoofdsponsors van de Olympische Spelen en wij als Allianz Direct mogen hier ook gebruik van maken. Dat opent zoveel nieuwe deuren en wakkert nieuwe ambities aan. Hoe gaat de campagne eruit zien? Hoe gaan we het vormgeven? Het feit dat wij campagnes mogen bedenken met zo'n merk in de hoofdrol, is voor een liefhebber van marketing een unieke kans!””

Behalve Head of Marketing & Sales verdiept Ron zich ook in productinhoudelijke kennis op het gebied van auto- en woonverzekeringen. Daarom weet hij als expert de juiste informatie op tafel te leggen, nieuwe informatie van de juiste kennis en checks te voorzien en bovenal heeft Ron altijd een antwoord op jouw vragen over de autoverzekering en woonverzekering van Allianz Direct. 

Vrouw thuis leest krant

Onze experts

Maak kennis met onze experts op het gebied van auto,- woon- en reisverzekeringen.