Bedrijfsauto verzekeren

Zzp'ers en kleine ondernemers kunnen alleen kleine bedrijfsauto's verzekeren bij Allianz Direct.

Bij Allianz Direct kun je alleen je auto verzekeren als je deze prive hebt gekocht. Je mag de auto wel voor je werk gebruiken. Heb je jouw auto zakelijk gekocht of gaat het om een grote bedrijfsauto? Dan kunnen we je niet verzekeren.

Man thuis leest en drinkt

Je bent als ondernemer niet compleet zonder een goede bedrijfsauto. Natuurlijk verzeker jij je graag goed tegen een aantrekkelijke premie. Het is belangrijk dat een bedrijfsauto verzekering goed bij je past en aansluit bij je persoonlijke situatie. Je kunt zelf online een bedrijfsauto verzekering vergelijken, maar het is ook mogelijk verzekeringsadvies in te winnen bij een financieel adviseur of assurantiekantoor. 

Bedrijfsauto verzekeren bij de juiste verzekeraar

Een bedrijfsauto verzekeren doe je bij een verzekeraar waar jij je goed bij voelt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dus dek je de risico's af die je als ondernemer zelf niet kunt dragen. Vraag jezelf daarom af welke risico's jij loopt met je bedrijfsauto en of je bijvoorbeeld ook werkmateriaal wilt verzekeren. Zzp'ers en kleine ondernemers kunnen een bedrijfsauto verzekeren bij Allianz Direct als de auto prive is gekocht en ook prive gereden wordt, terwijl grote bedrijfsauto's, auto's met grijze kentekens en auto's die zakelijk zijn gekocht elders een passende verzekering kunnen afsluiten. Zoek je een autoverzekering voor je bedrijfsauto en staat je bedrijfsauto op naam van je bedrijf? Dan kunnen we je bij Allianz Direct helaas niet helpen. 

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsauto verzekering?

Je bedrijfsauto verzekeren bij de juiste verzekeraar levert je altijd voordelen op. Zo kun je met een zakelijke auto de btw verrekenen, waardoor je minder premie voor je verzekering betaalt. Hou er wel rekening mee dat een eventuele schade-uitkering ook zonder btw wordt uitbetaald. Wel is het mogelijk de btw op te geven bij de Belastingdienst. Met de juiste bedrijfsauto verzekering profiteer je daarnaast van een aantrekkelijke premie, uitstekende voorwaarden en snelle hulp bij schade.

Online een bedrijfsauto verzekering vergelijken

Wil je een bedrijfsauto verzekeren? Vergelijk dan online de diverse aanbieders van bedrijfsverzekeringen. Kijk niet alleen naar de goedkoopste premie, maar lees ook de polisvoorwaarden goed door. Het eigen risico bij schade kan namelijk flink verschillen per verzekeraar. Verder ben je bij sommige verzekeraars verplicht om in geval van schade langs te gaan bij een aangesloten schadehersteller. Doe je dit niet? Dan betaal je vaak extra. Kortom: vergelijk, sluit af en bespaar!

Allianz Direct autoverzekering

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto in 3 minuten en kies je voor de meest gekozen autoverzekering op Independer!