Verzekering nieuwe auto

Voor iedere auto een passende verzekering

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Een nieuwe auto verzekeren is, zodra de auto op jouw naam komt te staan, erg belangrijk. Zonder autoverzekering rijden resulteert mogelijk in hoge boetes – plus je draait zelf op voor de schade die je met de auto veroorzaakt.

Familie met nieuwe auto

Regel direct de verzekering van een nieuwe auto

Zodra je nieuwe auto op jouw naam staat, is het verplicht om minstens een WA-dekking af te sluiten bij een autoverzekeraar. Zorg er dan ook voor dat je dit hebt geregeld vóór je de auto gaat ophalen en de weg op wil. Doe je dit niet, dan kun je hiervoor een hoge boete krijgen én draai je op voor de eventuele schade die je met de nieuwe auto veroorzaakt. Daarnaast willen veel autoverzekeraars geen auto's verzekeren die lang onverzekerd hebben rondgereden. Heb je een gloednieuwe auto, een waardevolle auto of een auto die met behulp van een lening is gekocht? Dan is het verstandig om een beperkte casco- of allrisk-verzekering af te sluiten. Hierdoor ben je namelijk tegen een stuk meer schadeposten verzekerd dan met de standaard WA-dekking. In deze video leggen we je het verschil graag uit, zodat je de juiste dekking kiest die bij jou past!

Een nieuwe auto verzekeren bij Allianz Direct

De autoverzekeringen van Allianz Direct zijn erg populair en worden regelmatig goed beoordeeld. Voor een autoverzekering voor een beginner kun je bij ons dus zeker slagen. Bepaal de gewenste dekking en sluit heel gemakkelijk online jouw nieuwe autoverzekering af. De autoverzekeringen hebben een standaard eigen risico van €0,- en zijn dagelijks te wijzigen of op te zeggen. Daarnaast regelen wij altijd vervangend vervoer bij schade en kunnen je ondersteunen en adviseren bij problemen. Heb je op dit moment vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.