De beste manier om jouw Opel te verzekeren!

Een Opel verzekering

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Man thuis leest en drinkt

Opel autoverzekering afsluiten

Als je een Opel in je bezit hebt, moet je hier een autoverzekering voor regelen. Bij het afsluiten van een autoverzekering kun je kiezen uit een reguliere autoverzekering of een speciale Opel autoverzekering. Een Opel verzekering heeft een aantal voordelen ten opzichte van reguliere autoverzekeringen. Het belangrijkste voordeel is dat je auto bij schade altijd wordt gerepareerd bij een garage gespecialiseerd in Opels. Daarnaast heeft een Opel autoverzekering ook voordelige voorwaarden op gebied van waardebepaling en het eventueel vervangen van je auto. Wil je een Opel verzekeren? Vergelijk dan verschillende verzekeraars en kijk welke verzekering het beste past bij jouw wensen. Bij Allianz Direct kun je niet kiezen voor een speciale Opel autoverzekering, maar uiteraard kun je je Opel wel bij ons verzekeren. 

Opel autoverzekering: verschillende soorten

Wie een Opel verzekering afsluit, kiest uit verschillende dekkingen. Bekijk voor het afsluiten van de verzekering je financiële situatie en kies voor de verzekering die het beste bij je past:

  • Een WA-verzekering is wettelijk verplicht en dekt schade die jij bij anderen veroorzaakt. Deze verzekering is vooral bedoeld voor oudere Opels en auto's met een lage dagwaarde. Op zoek naar de beste WA autoverzekering? Zoek dan niet verder! 
  • Een Beperkt Casco-verzekering heeft een uitgebreide dekking en betaalt schade door diefstal, brand, natuurgeweld en meer. Kies deze Opel autoverzekering voor jouw voertuig.
  • Heb je een nieuwe Opel gekocht? Dan is een All Risk-verzekering de beste keuze. Hierbij wordt alle schade aan jouw eigen voertuig en die van anderen vergoed.

De Opel autoverzekering bij Allianz Direct

Ben je op zoek naar een goede Opel autoverzekering? Gebruik dan een online tool om te kijken welke verzekeraar het beste aansluit bij jouw wensen. De autoverzekeringen van Allianz Direct komen regelmatig als beste uit de test en scoren vooral goed op prijs-kwaliteitverhouding. Onze verzekeringen hebben een voordelige premie en veel extra's waar je gebruik van kunt maken. Wil je jouw Opel verzekeren op een voordelige en goede manier? Sluit dan een verzekering af bij Allianz Direct. Bij schade geldt een standaard eigen risico van €0,- en regelen wij vervangend vervoer. Daarnaast kun je de verzekering dagelijks wijzigen of opzeggen. Wil je met een goed gevoel met jouw Opel de weg op? Zorg voor een goede verzekering!

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.