Vrouw buiten lacht met zwemobject

Kies voor een Renault autoverzekering

Bij Allianz Direct:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Ben jij de trotse eigenaar van een Renault? Dan heb je, als het goed is, een autoverzekering afgesloten. Maar wist je dat je naast een reguliere autoverzekering ook kunt kiezen voor een speciale Renault autoverzekering? Een Renault verzekering heeft een aantal voordelen ten opzichte van reguliere autoverzekeringen. Kies je voor een Renault verzekering? Dan weet je zeker dat je auto bij schade altijd gerepareerd wordt door een garage gespecialiseerd in jouw auto. Daarnaast zijn ook de voorwaarden wat betreft de waarde en vervanging van de auto erg gunstig!

Verschillende soorten Renault autoverzekeringen

Wil je graag een Renault autoverzekering afsluiten? Bepaal dan eerst welke dekking het beste bij je past. Hierbij is het vooral belangrijk dat je kijkt naar de waarde van je auto en je financiële situatie. Kies je voor een allrisk-dekking? Dan betaal je per maand meer premie, maar wordt alle schade aan jouw auto en die van anderen vergoed. Is je auto wat ouder of heeft hij een lagere dagwaarde? Dan kun je vaak beter kiezen voor een WA-plus-verzekering. Hierbij wordt schade die jij bij anderen veroorzaakt gedekt en wordt schade door diefstal, brand en natuurgeweld vergoed.

Is je auto ouder dan tien jaar of heeft deze een lage dagwaarde? Dan is het vaak verstandig te kiezen voor een WA Renault autoverzekering. Zorg hierbij wel dat je genoeg spaargeld achter de hand houdt om eventuele schade of vervanging van de auto te kunnen betalen. Laat je Renault verzekeren met een verzekering die bij jou past en ga met een gerust hart de weg op.

De autoverzekeringen van Allianz Direct

Wil je een Renault autoverzekering met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Sluit dan een Renault autoverzekering af bij Allianz Direct. Onze autoverzekeringen zijn scherp geprijsd en komen vaak als beste uit de test. Laat jouw Renault verzekeren bij Allianz Direct en maak gebruik van onze fantastische voorwaarden. Zo geldt bij schade een standaard eigen risico van €0,- en regelen we altijd vervangend vervoer. Ook kun je onze verzekeringen dagelijks opzeggen en wijzigen.

 Meer weten? Kijk op onze website welke autoverzekering het beste bij jou past! 

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop