Topherstel

  • Gratis vervangend vervoer

  • Vier jaar garantie op de reparatie

  • Wij betalen de schade direct aan de hersteller

Heb je schade aan je auto? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer veilig de weg op. Vind hier meer informatie of zoek direct een tophersteller bij jou in de buurt.

Koppel in auto aan het praten

Topherstel: autoschade direct herstellen

Heb je schade? Dan wil je natuurlijk zo snel en veilig mogelijk weer de weg op. Om je auto te laten repareren hoef je niet op ons te wachten, maar kun je meteen een afspraak maken bij een Tophersteller. Topherstel is ons netwerk van garages waar wij mee samenwerken om jouw reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor jou heeft dit ook een aantal voordelen:

  • Gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie en schoonmaak van je auto;
  • Vier jaar garantie op de reparatie;
  • Wij betalen direct aan de hersteller, zodat jij niks hoeft voor te schieten (behalve als je voor een vrijwillig eigen risico hebt gekozen);
  • De schade wordt direct beoordeeld door een schade-expert.

Ons topherstel netwerk bestaat uit een aantal bekende garages, waardoor er zeker weten een garage in jouw buurt is om je schade te laten herstellen.

Topherstel bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een Tophersteller bij jou in de buurt? Je vindt de dichtstbijzijnde Tophersteller makkelijk en snel op onze Topherstel-pagina.

Topherstel: schade ergens anders laten herstellen

Is jouw garage niet bij ons Topherstel netwerk aangesloten, of wil je naar een andere garage? Dat kan, maar als je geen Vrije Reparatiekeuze hebt kost je dit wel extra geld. Check jouw situatie hier:

  • Ik heb wél Vrije Reparatiekeuze: dan kun je ervoor kiezen om de schade door een andere garage of monteur te laten herstellen en hoef je de eerste €500 niet zelf te betalen.
  • Ik heb géén Vrije Reparatiekeuze: dan betaal je het eigen risico dat je zelf hebt gekozen rechtstreeks aan de hersteller.

Let op: Heb je gekozen voor een andere garage dan een van onze Topherstellers en is de schade €500 of meer? Bel ons dan op 010 – 300 6540, zodat we samen een afspraak in kunnen plannen om de schade door een schade-expert te laten bekijken.

Check voor glas- en ruitschade onze pagina over glasherstel.

Topherstel: hoe zit het met betalen?

Het voordeel van je schade laten herstellen bij een Tophersteller is dat je niks hoeft voor te schieten: wij betalen de rekening direct aan de schadehersteller. Je tekent hiervoor bij je garage een Akte van Cessie. Daarmee machtig je het schadeherstelbedrijf dat zij de hoogte van de reparatiekosten voor je 'bepalen' en dat wij alleen dit bedrag aan hen uitkeren.

Betaal je eerst zelf de rekening? Dan betalen wij de rekening weer terug aan jou binnen 7 werkdagen. Het kan door verwerkingstijd nog een paar dagen duren voordat het geld op de rekening staat.

Allianz Direct Topherstel

Topherstel is een netwerk van garages waar wij al jaren mee samenwerken. Topherstel is te vinden in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Zo helpen wij jou zo snel mogelijk weer veilig de weg op – zonder zorgen. Schade aan je auto is al vervelend genoeg, met Topherstel ben je zo weer geholpen. Ook hoef je je zo geen zorgen te maken over de kosten: laat je auto herstellen en wij regelen de rest. 

Vrouw met kat

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Was dit artikel nuttig?