Koppel met vrienden buiten bij het meer

Sluit een Volkswagen autoverzekering af

Bij Allianz Direct:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Ben je de eigenaar van een Volkswagen, maar heb je nog geen autoverzekering of ben je niet tevreden met je huidige polis? Allianz Direct biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een goedkope Volkswagen autoverzekering. Bij ons profiteer je van een scherpe verzekeringspremie en uitstekende voorwaarden. Dit stelt jou in staat om veilig de weg op te gaan, want Allianz Direct biedt te allen tijde een uitstekende dekking.

Welke dekking voor een Volkswagen verzekering?

Bij het afsluiten van een Volkswagen verzekering heb je de keuze uit diverse dekkingen. Een WA-dekking is verplicht voor je auto, maar je kunt de verzekering uitbreiden met een beperkte casco- of allrisk-dekking. Een allrisk-dekking is het meest uitgebreid en vooral van toepassing voor auto's van maximaal vijf jaar jong. Bij Allianz Direct zijn ook inzittenden mee te verzekeren én kun je jezelf verzekeren voor juridische hulp in het verkeer.

Waarom een Volkswagen verzekeren bij Allianz Direct?

Het verzekeren van een Volkswagen bij Allianz Direct levert jou allerlei voordelen op:

 • Je bent bij schade verzekerd van vervangend vervoer;
 • Je eigen risico bij schade bedraagt altijd €0,-;
 • Je autoverzekering is dagelijks te wijzigen of op te zeggen;
 • Je woonverzekeringen zijn ook onder te brengen bij Allianz Direct.

Online een Volkswagen verzekeren

Een Volkswagen verzekering afsluiten bij Allianz Direct? Dit doe je altijd gemakkelijk online. Dankzij onze verzekeringstool zie je al snel wat je betaalt aan premie voor jouw Volkswagen. Vul hiervoor het kenteken en andere belangrijke gegevens in. Binnen enkele minuten zie je wat een goedkope autoverzekering bij Allianz Direct jou kost. Heb je advies nodig bij het verzekeren van je Volkswagen? Schroom niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. De verzekeringsprofessionals van Allianz Direct helpen je graag op weg.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in slechts 2 minuten en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop