Koppel met vrienden buiten bij het meer

Sluit een Volkswagen autoverzekering af

Bij Allianz Direct:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Heb je net een Volkswagen aangeschaft of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Dan kun je kiezen voor een speciale Volkswagen autoverzekering. Het fijne aan deze verzekering is dat je zeker weet dat jouw auto altijd wordt gerepareerd door een Volkswagen-specialist. Zakelijke bestuurders kunnen kiezen voor een verzekering Volkswagen Transporter of verzekering Volkswagen Caddy. Met een verzekering Volkswagen Transporter of verzekering Volkswagen Caddy weet je zeker dat je altijd passend vervangend vervoer krijgt, zodat je jouw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.

Welke dekking voor mijn Volkswagen verzekering?

Bij het afsluiten van een Volkswagen verzekering heb je de keuze uit verschillende dekkingen. Heb je een oude auto? Dan kun je het beste kiezen voor een WA-dekking. Is jouw auto jonger dan vijf jaar? Kies dan bijvoorbeeld voor een allrisk verzekering Volkswagen Polo of verzekering Volkswagen Up. Met deze verzekering wordt alle schade die jij bij jezelf of anderen veroorzaakt door de verzekering gedekt. Je kunt ook kiezen voor een verzekering Volkswagen Polo of verzekering Volkswagen Up met WA-plus-dekking. Hiermee ben je verzekerd tegen schade door brand, diefstal of storm.

Online een Volkswagen autoverzekering afsluiten

Een Volkswagen verzekering afsluiten is tegenwoordig heel eenvoudig. Vul een online verzekeringstool in en laat jouw Volkswagen verzekering berekenen. Je ziet met Volkswagen verzekering berekenen gelijk hoeveel je per maand kwijt bent aan de autoverzekering. Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste verzekering of heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van de desbetreffende verzekeraar.

De Volkswagen verzekering van Allianz Direct

Zoek je online naar een passende Volkswagen verzekering? Dan kom je de autoverzekeringen van Allianz Direct waarschijnlijk tegen. Onze autoverzekeringen hebben een fantastische prijs-kwaliteitverhouding: je betaalt elke maand een scherpe premie en krijgt een verzekering met goede polisvoorwaarden. Zo geldt een eigen risico van €0,- en regelen wij bij schade vervangend vervoer als je je auto laat repareren door een aangesloten tophersteller. Daarnaast kun je de verzekering dagelijks wijzigen of opzeggen. Kies de juiste dekking en ga met een goed gevoel de weg op met de Volkswagen verzekering van Allianz Direct.

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop