Familie met voetbal

Bolt Battles geslaagd event!

Bolt Battles van Allianz Direct 

20 september klonk het startschot van de Bolt Battles, ons sportevenement om aandacht te vragen en geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur! In totaal gingen 64 deelnemers onderverdeeld in acht kids teams en acht volwassenen teams de strijd aan in verschillende sportactiviteiten.

Niemand minder dan Olympisch sprintkampioen Usain Bolt stoomde de deelnemers klaar tijdens een warming-up, waarna de Jamaicaanse topatleet ze direct uitdaagde voor de 100 meter sprint. Onder begeleiding van bekende teamcaptains (Dio, Stijn van Vliet, Tim Senders, Noël van Kleef, Remy Bonjasky, Nasser el Jackson, Sanne Wevers en Tommy St. Jago) werden de teams met een flinke dosis positieve energie toegejuicht tijdens de battles. 

Het Jeugdfonds ontving tijdens de prijsuitreiking een prachtig sponsorbedrag van €35.952 uit handen van Usain Bolt. Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit. De Bolt Battles hebben laten zien dat sport onmisbaar is in het leven van ieder kind. Daarom zijn we enorm trots dat we het Jeugdfonds dit bedrag hebben mogen overhandigen. Samen supporten we de helden van morgen!

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Bolt Battles 2022 © Allianz Direct

Doneren kan altijd!

De Bolt Battles zijn inmiddels voorbij, maar doneren kan altijd! Wil je nog een donatie geven aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Doneer via de actiepagina van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Allianz Direct werkt langdurig samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur, een stichting die contributie betaalt voor kinderen waarvan de ouders dat niet kunnen opbrengen. Samen supporten we zo de helden van morgen en zetten wij ons in voor de sportieve en creatieve ontwikkeling van kinderen!

Kinderen met skateboard

Sporten voor alle kinderen

Allianz Direct steunt met deze samenwerking kinderen en jongeren in het bieden van kansen, want ieder kind verdient het om te sporten. Met het opgehaalde geld wordt het lesgeld of de contributie van de sportclub betaald voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur logo

Steun jij het Jeugdfonds al?

Wil je graag doneren? Dat kan natuurlijk altijd via de doneer button bij Jeugdfonds Sport & Cultuur!