Nigel en Usain op hardloopbaan incl. logos

Doe mee aan de Bolt Battles!

Allianz Direct organiseert samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur op dinsdag 20 september de Bolt Battles in Utrecht, om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die opgroeien in een gezin met geldzorgen. 

Sporten is leuk en ook nog eens ontzettend gezond voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ten eerste gaat de fysieke conditie erop vooruit, verder leren ze samenwerken, doen ze sociale vaardigheden op en worden ze er slimmer van. Helaas groeien in Nederland 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, zwemles of muziekles. Daarom organiseert Allianz Direct samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur op dinsdag 20 september de Bolt Battles in Utrecht. Niemand minder dan Olympisch sprintkampioen Usain Bolt komt er zelfs voor naar Nederland. Doe jij mee?

Claim je deelname voor de Bolt Battles

Help jij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en herken jij jezelf in de thema's snelheid, samenwerken, sociale vaardigheden én slim zijn? En ben je tussen de 10 - 14 jaar oud? Verzeker je dan van deelname door je alleen of als team (max. 4 personen) aan te melden voor 31 augustus! Bij de Bolt Battles worden al jouw sportieve vaardigheden door Usain Bolt op de proef gesteld.

 

Ben je ouder dan 18 jaar? Geen zorgen! Ook volwassenen worden 20 september uitgedaagd voor de Bolt Battles. Met een team van 4 personen kunnen volwassenen zich aanmelden voor de estafetteloop.

Ieder kind heeft het recht om te sporten, omdat...

Gaat jouw team 20 september met de winnende titel naar huis? Meld je dan aan via de knop hieronder en laat weten waarom ieder kind de kans moet krijgen om te sporten. Dit doe je door de zin 'Ieder kind heeft het recht om te sporten, omdat...' af te maken in het inschrijfformulier, maar dit kan ook door een enthousiaste video of foto in te sturen. Laat ons weten waarom sporten voor ieder kind mogelijk moet zijn en wie weet doe jij mee met de Bolt Battles. Meer informatie hierover vind je terug in het inschrijfformulier. 

 

 

Sprint nu naar de knop en meld je aan vóór 31 augustus. Wie weet maak jij dan kans om Usain Bolt te ontmoeten en mee te strijden met de Bolt Battles voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Sprint jij 20 september tegen Usain Bolt?

De Bolt Battles vinden plaats in Utrecht. De Jamaicaanse topatleet Usain Bolt is nog altijd wereldrecordhouder op de 100 meter en de snelste man ter wereld. Hij trapt de middag af met een warming-up en de winnende teams krijgen de mogelijkheid om te sprinten tegen Usain Bolt! De deelnemende teams staan deze dag onder begeleiding van verschillende bekende Nederlanders. 

De start van de Bolt Battles is om 12:00 en eindigt rond 17:00.

  • Sporten voor alle kinderen

    Allianz Direct steunt met deze samenwerking kinderen en jongeren in het bieden van kansen, want ieder kind verdient het om te sporten. Met het opgehaalde geld wordt het lesgeld of de contributie van de sportclub betaald voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen. 

Direct het Jeugdfonds steunen?

Kun je 20 september niet, maar wil je wel graag doneren? Dat kan nú al via de doneer button bij Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Direct doneren
Jeugdfonds Sport en Cultuur logo