Vrouw met gevarendriehoek

Contact met de klantenservice

Je verzekering bekijken of aanpassen

Binnen een minuut geregeld! Is je situatie veranderd, heb je een nieuwe auto gekocht of wil je andere wijzigingen doorvoeren? De meeste aanpassingen kun je gemakkelijk zelf doorvoeren via Mijn Account. Ontdek wat je zelf kan doen en hoe je eenvoudig je verzekering wijzigt.

Heb je een vraag over je verzekering?

Vind zelf het antwoord op je vraag. Grote kans dat je vraag al een keer door ons is beantwoord. Neem dus vooral een kijkje!

> Ga naar de veelgestelde vragen.

Chat met een van onze medewerkers

Neem voor algemene vragen contact met ons op via de chat. Zo krijg je het snelst iemand te spreken. We zitten doordeweeks van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Je vindt de chat rechtsonder in je scherm. Buiten openingstijden zie je de chatoptie niet. 

Contact bij schade of pech

Noodhulp nodig of met pech langs weg

Heb je dringend hulp nodig of sta je met pech langs de weg? Dan kun je ons 24/7 bereiken via 010 – 300 6540

Schade melden

Schade aan je auto meld je het makkelijkst en snelst via Mijn Account. Maak een schade dossier aan en vul deze aan met foto's van je schade. Heb je enkel ruitschade en de juiste dekking? Dan hoef je dit niet te melden en kun je gelijk naar een glashersteller

Alles over schade melden

Vragen over lopende schade

Heb je een vraag over een lopend schadedossier? Neem dan contact op met onze schadeafdeling. Via de chat krijg jij het snelst iemand te spreken. We zitten doordeweeks van 08.30 tot 19.00 uur  voor je klaar. Je vindt de chat rechtsonder in je scherm. Buiten openingstijden zie je de chatoptie niet.

Toch liever iemand spreken?

Kom je ergens toch niet helemaal uit en wil je ons toch liever bellen? De schadeafdeling is van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Let op, via de chat krijg je sneller contact!

Let op: Allianz of Allianz Direct?

Wil je contact met ons opnemen? Check dan eerst even of je polisnummer begint met 'DN11'. Is dit het geval? Dan ben je bij ons verzekerd. Begint jouw polisnummer hier niet mee? Grote kans dat je dan een verzekering hebt afgesloten via een agent bij Allianz. In dat geval kun je met al je vragen terecht op hun website. Hier vind je ook hun contactgegevens.

Praat met een medewerker

Via de chat krijg je het snelst iemand te spreken. Wil je toch liever telefonisch met een medewerker spreken? Je kunt ons bereiken op 010 - 300 6540. De schadeafdeling zit doordeweeks tussen 08.30 uur en 17.00 uur voor je klaar. Voor algemene vragen zijn wij doordeweeks van 08.30 tot 18.00 uur bereikbaar.

Heb je een klacht?

Ben je niet tevreden over onze service of ben je het niet eens met een beslissing van onze medewerkers? Op deze pagina vind je meer informatie over het indienen van een klacht.

Was dit artikel nuttig?