Usain met kinderen sporten

Support de helden van morgen!

Doe je mee?

Zet je eigen #DirectPromise op of doneer direct aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur en support samen met ons de helden van morgen. Hieronder lees je er alles over.

Ieder kind verdient het om te sporten

Allianz Direct wil voor alle kinderen een kans om zich fysiek, mentaal en sociaal te ontwikkelen. Helaas is die mogelijkheid niet voor iedereen weggelegd. Daarom steunen wij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Naast leren in de schoolbanken, is het belangrijk dat kinderen de tijd en ruimte hebben om erachter te komen wat ze nog meer in hun mars hebben. Maar wat als je niet kunt ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent, bijvoorbeeld omdat er geen geld is om contributie te betalen? Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit.

Jeugdfonds Sport & Cultuur en Direct Promise

Sport en spel inspireert en verenigt mensen. Vanuit die gedachte halen wij geld op voor Jeugdfonds Sport & Cultuur en belooft onze #DirectPromise-campagne een mooie toekomst aan kinderen langs de zijlijn. Met het opgehaalde geld betaalt Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie of het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen. Zo kan ieder kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen en zijn of haar dromen najagen. Want ieder kind verdient het om te sporten. Wij zijn trots dat we vorig jaar 140 kinderen een jaar lang de kans hebben gegeven om te sporten. Dit was pas de warming up: in 2023 willen wij nog meer helden van morgen supporten. Doe ook mee!

 • Meedoen aan de #DirectPromise

  Wil je de helden van morgen supporten? Bedenk dan je eigen Direct Promise! Start je eigen initiatief om kinderen te helpen een sport te beoefenen. Je kunt sportief of creatief in actie komen, organiseer een sponsorloop, dansmarathon of verkoop je oude (sport)spullen op de jaarmarkt. Bekijk de Direct Promises die al zijn gemaakt hier. Het is helemaal aan jou!

   

  1. Bedenk je eigen Direct Promise.
  2. Deel het! Laat zien wat je hebt gedaan en deel het op Instagram met de hashtag #DirectPromise.
  3. Daag 3 anderen uit om mee te doen of hun eigen Direct Promise op te zetten.

   

  Door middel van de Direct Promise steunen wij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. De opbrengsten van de Direct Promises gaan namelijk naar dit fonds, dat in 2022 al ruim 77.300 kinderen uit gezinnen met weinig geld hielp om toch actief te kunnen zijn en mee te kunnen doen in allerlei sportieve of creatieve activiteiten. Help je ook mee? 

Het verhaal achter onze sporthelden!

Check het verhaal achter Nigel en Joshua en bekijk de #DirectPromise van Usain.

 • Usain Bolt

  Usain Bolt, de snelste man op aarde.

 • Nigel

  Nigel wilt nog sneller dan Usain worden.

 • Joshua

  Joshua wilt een voorbeeld zijn voor andere kinderen door profvoetballer te worden.

Geen tijd voor een Direct Promise?

Je kunt natuurlijk ook doneren, bijvoorbeeld aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij supporten, net als wij, de helden van morgen.

Ik wil doneren
Image Usain