Reis annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Tot €3.000 per persoon per reis

  • Annuleren

  • Onderbreken

  • Uitstellen

  • Vertraging heenreis

Zoek je een reis annuleringsverzekering? Gevonden! Check de voordelen van een reisverzekering bij Allianz Direct en bereken direct je premie.

Vrouw met zwemobject lacht

Allianz Direct voor de beste reis- en annuleringsverzekering

Een weekendje naar Parijs, op wintersportvakantie naar de Alpen; als je regelmatig op reis gaat, komt een reis- en annuleringsverzekering goed van pas. Deze verzekeringen vergoeden onverwachte kosten bij schade, verlies of ziekte in het buitenland. Bereken direct de premie van je reis- en annuleringsverzekering bij Allianz Direct.

Wat is een reis- en annuleringsverzekering?

Met een reis- en annuleringsverzekering ga je onbezorgd op vakantie. Wat houdt deze verzekering in?

Reisverzekering van Allianz Direct

Met de reisverzekering van Allianz Direct ontvang je hulp op het moment dat je tijdens je reis in het buitenland met een noodgeval te maken hebt. Je belandt ongewild in een auto-ongeluk, komt tijdens je skivakantie ongelukkig ten val of in je appartement wordt diefstal gepleegd. De kosten die je op dat moment extra moet maken, worden door de reisverzekering van Allianz Direct voor je betaald.

Annuleringsverzekering van Allianz Direct

Als je vakantie onverwachts niet doorgaat of je je reis vroegtijdig moet afbreken, kunnen extra kosten ontstaan. De annuleringsverzekering van Allianz Direct vergoedt de annuleringskosten of de kosten van de niet gebruikte vakantiedagen.

Voordelen van een reis- en annuleringsverzekering van Allianz Direct

Allianz Direct biedt als reisverzekeraar enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere reis- en annuleringsverzekeringen. Zo biedt Allianz Direct een allesomvattende service tegen een scherpe premie, en zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen met deskundig advies bij een noodsituatie. Bovendien word je standaard geholpen door professionele hulpverleners. Ook staan wij bekend om onze zorgvuldige en transparante afhandeling van schade bij annulering, diefstal of verlies.

Het hele gezin standaard meeverzekerd bij de reis- en annuleringsverzekering

Niet alleen de kosten voor jezelf, maar ook de schade die ontstaat bij gezinsleden is gedekt met de reis- en annuleringsverzekering van Allianz Direct. Alle kinderen tot de leeftijd van 30 jaar, zowel in- als uitwonend, zijn standaard meeverzekerd. Het maakt daarbij niet uit of je met de volledige familie op vakantie gaat of dat jullie apart op reis gaan.

Voorwaarden van de reis- en annuleringsverzekering

Allianz Direct biedt een uiteenlopend aanbod aan reis- en annuleringsverzekeringen aan voor ieder type reiziger. Zo biedt Allianz Direct drie soorten doorlopende reisverzekeringen met verschillende premies en dekkingen. Zo betaal je nooit te veel voor de dekking tijdens je vakantie. Bij de Premium reisverzekering is de annuleringsverzekering van Allianz Direct zelfs inclusief. Vraag je je af welke reis- en annuleringsverzekering voor jou het beste is? Bekijk dan hier de voorwaarden en bereken je premie voor een reis- en annuleringsverzekering van Allianz Direct.

Was dit artikel nuttig?

Familie met vader en kinderen eten buiten samen

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?