Vrouw luchtkussen zwemmen

Reis en annulerings­verzekering

Bij Allianz Direct:
  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Op zoek naar een reis- en annuleringsverzekering? Met de verzekeringen van Allianz Direct ga je zorgeloos op vakantie. Bekijk direct je premie op onze website.

Reis- en annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Direct

Tijdens je vakantie kun je te maken krijgen met onverwachte omstandigheden. Diefstal in je appartement bijvoorbeeld, waarbij je bagage wordt gestolen. Of je komt door een ongeval onverwacht in het ziekenhuis terecht. In deze gevallen biedt een reis- en annuleringsverzekering van Allianz Direct uitkomst. Zo hoef je je op vakantie geen zorgen te maken over eventuele kosten die ontstaan in dit soort situaties. Bereken hier meteen de premie van jouw reis- en annuleringsverzekering.

Reis en annuleringsverzekering voor iedere reiziger

Allianz Direct begrijpt dat elke reiziger om een andere vorm van reis- en annuleringsverzekering vraagt. Daarom bieden wij drie soorten doorlopende reisverzekeringen aan met variƫrende premies en dekkingen, namelijk een Basic, Comfort en Premium doorlopende reisverzekering. Zo bepaal je zelf voor welke zaken je gedekt bent en betaal je nooit te veel aan premie. Ook kun je aanvullend een annuleringsverzekering afsluiten. Bij de Premium reisverzekering is een annuleringsverzekering inclusief.

Voordelen van een reis- en annuleringsverzekering bij Allianz Direct

Allianz Direct biedt scherpe premies zonder in te boeten op kwaliteit. Uiteraard word je hierbij bijgestaan door ervaren en professionele hulpverleners. We schakelen de beste artsen en ziekenhuizen in de regio voor je in, zodat je zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Bovendien staat Allianz Direct bekend om de vlotte en eerlijke afhandeling van schade bij annulering, verlies of diefstal.

Voorwaarden van de reis- en annuleringsverzekering

Iedere reis- en annuleringsverzekering beschikt over eigen voorwaarden. Op de overzichtspagina vind je in het kort de voorwaarden en dekking per verzekering aangegeven. Hoe vaker of langer je op reis gaat, des te handiger en voordeliger een doorlopende reisverzekering met een brede dekking is.

De voordelen van een annuleringsverzekering bij een reisverzekering

Een annuleringsverzekering afsluiten is niet verplicht, maar biedt een aantal belangrijke voordelen wanneer je reis door onverwachte omstandigheden geannuleerd wordt. Je ontvangt dan onder meer een vergoeding voor de annuleringskosten als de reis niet doorgaat. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent, maar de reis moet verkorten vanwege een ongeval of ziekte bij een thuisblijvend familielid krijg je een vergoeding voor de gemiste vakantiedagen. Door zowel een reis- als annuleringsverzekering af te sluiten, maak je je geen zorgen over onverwachte kosten die tijdens je reis kunnen ontstaan.

Heb je een vraag over de reis- en annuleringsverzekering of ben je benieuwd wat de kosten zijn? Bereken dan direct je premie of en neem contact op voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?

Bereken je premie
Familie met vader en kinderen eten buiten samen