Inboedelverzekering vergelijken

Als je je verzekert bij Allianz Direct:

  • €0 Eigen Risico (ook bij stormschade)

  • Diefstal? Vervangende sloten tot €500

  • Sieraden verzekerd voor maar liefst €6000

Vrouw doet yoga

Een inboedelverzekering vergelijken is meer dan begrijpelijk. Je wilt dat je spullen goed zijn verzekerd en dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan, mocht je onverhoopt schade hebben. Bij Allianz Direct kun je online een inboedelverzekering vergelijken én heb je de keuze uit verschillende verzekeringen. Zo is er altijd wel een verzekering die bij jouw persoonlijke woonsituatie past. Bekijk ook onze video over het belang van een goede Inboedelverzekering. Wellicht sluit je vandaag nog een aantrekkelijke inboedelverzekering af!

Wat is een inboedelverzekering?

Je hebt er vast en zeker al over gehoord, maar wat is een inboedelverzekering nu precies en hoe kun je zo'n inboedelverzekering afsluiten? De naam zegt het eigenlijk al: je bent met deze verzekering verzekerd tegen schade aan je inboedel. Een onmisbare verzekering als je uit huis gaat en op jezelf gaat wonen. Met deze verzekering dek je schade als gevolg van bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, waterschade of brand.

De beste inboedelverzekering van Allianz Direct

Wat de beste inboedelverzekering voor jou is, is mede afhankelijk van je wensen en je gezinssamenstelling. Hierdoor kunnen de inboedelverzekering kosten ook per woonsituatie verschillen. Om te weten wat een inboedelverzekering kosten in jouw situatie zijn, bereken je je premie in een paar minuten online. In alle gevallen is computer-, audio- en tv-apparatuur én kunst en antiek tot maar liefst €15.000,- meeverzekerd. Voor het vervangen of herstellen van sieraden ben je verzekerd van een uitbetaling tot €6.000,-.

Begin vandaag nog met een inboedelverzekering vergelijken

Wil je liever vandaag dan morgen een inboedelverzekering afsluiten? Vul in dat geval je gegevens in en selecteer gemakkelijk de door jou gewenste verzekering. Wil je alleen een inboedelverzekering vergelijken – of lijkt een aansprakelijkheidsverzekering of een opstalverzekering je ook wel interessant? In alle gevallen kun je iedere dag je verzekering opzeggen en wijzigen. Je profiteert van een eigen risico van €0,- en bent bij Allianz Direct nooit onderverzekerd.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een Inboedelverzekering zo belangrijk? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.