Kinderen spelen in tuin

Winnen met de beste autoverzekering

 

Op 1 januari 2021 gaf ons moederbedrijf Allianz het officiële startschot voor zijn wereldwijde partnership van acht jaar met de Olympische en Paralympische Spelen. Het bedrijf werkte al sinds 2006 samen met de Paralympische Beweging.

Allianz organiseert lokale initiatieven om atleten, teams, vrijwilligers en fans uit meer dan 200 landen in sport te ondersteunen. Uiteraard hebben wij, Allianz Direct, ook niet stilgestaan. Met Usain Bolt als hét gezicht van Allianz Direct is de link met de Olympische en Paralympische Spelen snel gemaakt. Maar wij willen meer doen: goed doen en de helden van morgen ondersteunen in hun dromen. Daarom heeft Allianz Direct ervoor gekozen om in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur verschillende challenges op te zetten waarbij je zelf geld kunt doneren of geld ophalen. Dit geld komt ten goede aan het supporten van de helden van morgen.

Vrouw in deuropening

Wij helpen je graag

Door over te stappen van autoverzekering bespaar je in Nederland gemiddeld €180 euro per jaar! Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Bereken je premie of neem gerust contact op met onze klantenservice.

Stel in auto

Samen winnen?

Dat doe je met de autoverzekering van Allianz Direct. Of je nu voor WA, Beperkt Casco of All Risk gaat - met een verzekering van Allianz Direct ga je verzekerd de toekomst in.

Voetbal op voetbalveld

Partnerschap Jeugdfonds Sport & Cultuur

Er groeien nog steeds te veel kinderen op met weinig tot geen toegang tot sport. Daar moet verandering in komen, vind je niet? Daarom hebben wij in samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur de Direct Promise in het leven geroepen, waarmee we geld ophalen om de helden van morgen te supporten. Lees er hier alles over. 

Stel op bank met tablet

Bekijk de commercial

In de nieuwste commercial van Allianz Direct dagen de helden van morgen Usain uit. Als trotse supporter steunen wij de jonge sport talenten in het nagaan van hun dromen.