Een zomer voor in de boeken

Ontvang gratis Bookchoice!

 • Makkelijk lezen via e-reader, tablet en telefoon

 • De boeken zijn voor altijd van jou

 • Stopt automatisch

 • Code verzilveren? Check je mail!

 • Alleen via Allianz Direct: 4 kinderboeken extra cadeau

Dit jaar krijg je van ons 16 gratis e-books en luisterboeken van Bookchoice! Daarbovenop krijg je exclusief via Allianz Direct ook nog eens 4 kinderboeken erbij. Ideaal, voor een zorgeloos momentje waar en wanneer het jou uitkomt.

Vrouw met hond en boek
Bookchoice & Allianz Direct

Bij Allianz Direct willen we je een zomer voor in de boeken bezorgen! Daarom slaan wij de handen ineen met Bookchoice; het platform waar je elke maand een selectie van 8 populaire boeken ontvangt als e-book en luisterboek. Ook krijg je exclusief via Allianz Direct 4 kinderboeken extra cadeau! Of je nou in de auto onderweg bent, op reis bent of lekker thuis zit; met Bookchoice vind je altijd een moment om even te ontspannen. 

Heb jij een auto,- woon of reisverzekering bij Allianz Direct en ben je aangemeld voor onze e-mails? Dan heb je van ons een mail ontvangen met jouw persoonlijke code! Geen mail ontvangen, maar wel interesse? Bel ons!

 • Log in met jouw gegevens

  Krijg met je e-mailadres en wachtwoord toegang tot jouw boeken.

 • Verzilver je code

  Vul jouw persoonlijke code in die je van ons hebt ontvangen en maak een account aan. 

 • Lees waar en wanneer je wilt

  Geniet van 2 maanden gratis Bookchoice en lees of luister jouw boeken zoals jij dat wilt: op je e-reader, tablet of smartphone. Het gratis lidmaatschap stopt automatisch.

Bookchoice boeken

Benieuwd naar de boeken?

16 boeken en 4 kinderboeken, wat zit daar allemaal tussen? Bekijk de boeken van de maand via Bookchoice, verzilver je code en download ze allemaal!

Vragen over je gratis Bookchoice cadeau?

We helpen je graag verder.

 • Hoe werkt Bookchoice?

  Je hebt een mail van ons ontvangen met daarin een link en jouw persoonlijke code. Hiermee ga je naar Bookchoice om je code te verzilveren. 

  Bookchoice stelt elke maand een selectie samen van 8 spraakmakende e-books én luisterboeken. Dit is een mix van nieuwe releases, bestsellers en veelbelovende debuten. Als verzekerde bij Allianz Direct krijg je nu twee maanden Bookchoice cadeau, inclusief 4 kinderboeken! Je cadeaulidmaatschap stopt automatisch, je zit dus nergens aan vast. Via Bookchoice download je de boeken vervolgens als e-book of luisterboek. De boeken blijven van jou, ook na het cadeaulidmaatschap!

 • Ik heb geen mail of code ontvangen

  Heb je geen mail van ons ontvangen met de code voor jouw gratis boeken via Bookchoice? Het kan zijn dat je niet bent ingeschreven voor onze marketing e-mails. Dit kun je aanzetten in Mijn Account

  Geen mail of code ontvangen, maar wil je wel graag gebruik maken van de actie? Bel ons dan op 010-300 6540, dan regelen we een code voor je. Uiteraard moet je hiervoor wel klant zijn bij Allianz Direct.

 • Problemen met downloaden, wat nu?

  Heb je problemen met het downloaden van de boeken via Bookchoice? Neem contact op met Bookchoice, of check hun veelgestelde vragen voor meer informatie.

 • Tot wanneer kan ik mijn code verzilveren?

  Je kunt de code voor de gratis boeken via Bookchoice verzilveren tot en met 31 augustus 2023. Daarna kun je de code niet meer verzilveren, wees dus op tijd! Als je de boeken eenmaal hebt gedownload, zijn ze voor altijd van jou. Je hoeft ze dus niet allemaal voor 31 augustus te hebben gelezen.

 • Problemen met het verzilveren van de code

  Na het verzilveren heb je de code niet meer nodig. Heb je porblemen met het verzilveren van jouw Bookchoice code? Neem contact op met Bookchoice via support@bookchoice.com