Je auto verzekeren op zondag

Je auto verzekeren op zondag? Doe het bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw buiten met surfplank

Veel mensen zijn zich er in de huidige 24-uurseconomie misschien niet van bewust, maar tot een paar jaar geleden was het niet mogelijk een auto te verzekeren op zaterdag of zondag. Tegenwoordig is dat bij online verzekeraars geen probleem en kun je binnen een paar minuten je auto verzekeren op zondag. Ga je dus in het weekend een auto kopen, bijvoorbeeld omdat je een tweedehands auto koopt van een particulier? Dan kun je jouw auto verzekeren in het weekend. En sluit je online een verzekering af? Dan mailt de verzekeraar het verzekeringsbewijs. Je kunt dit bewijs uitprinten of gewoon de e-mail laten zien wanneer iemand hierom vraagt.

Je huidige polis omzetten of een nieuwe verzekering aanvragen

Wil je jouw auto verzekeren op zondag? Dan zijn er een aantal keuzes die je moet maken. De eerste is of je de nieuwe auto wilt bijschrijven bij je huidige autoverzekering of dat je een nieuwe verzekering wilt afsluiten. Wil je de auto bijschrijven of omzetten bij je huidige verzekering? Dan kan dat eenvoudig via de online omgeving: je hoeft dan minder gegevens in te vullen. Wil je de auto verzekeren op zondag bij een nieuwe verzekeraar? Ook dit is bij de meeste verzekeraars geen probleem. Ga naar de website en gebruik de online omgeving om een nieuwe verzekering aan te vragen. Indien de aanvraag goed is verwerkt, krijg je binnen enkele minuten een e-mail met de bevestiging van je verzekering.

Je auto verzekeren op zondag bij Allianz Direct

Ben je op zoek naar een goede online verzekeraar? En wil je jouw auto verzekeren op zondag? Kies dan voor de autoverzekeringen van Allianz Direct. De verzekeringen van Allianz Direct komen vaak als beste uit de test en scoren hoog qua prijs-kwaliteitverhouding. Laat je auto verzekeren in het weekend, zodat je gelijk op pad kunt. Mocht er schade zijn, dan kun je deze indienen in ons portaal en kun je alles snel en gemakkelijk online regelen.

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.