Auto zonder kenteken verzekeren

Kun je een auto zonder kentekenplaat verzekeren? En kun je je premie berekenen zonder kenteken? Je leest het hier.

Auto zonder kenteken verzekeren

Wil je binnenkort een auto kopen en heb je een bepaald model op het oog? Dan is het belangrijk onderzoek te doen naar verschillende factoren. Een belangrijke factor wordt gevormd door de kosten die de auto met zich meebrengt. Je wilt weten welke autoverzekering je het beste kunt kiezen en hoeveel je maandelijks aan premie gaat betalen. Het kopen van een auto is vaak een dure aangelegenheid. Je wilt vooraf inschatten hoeveel het maandelijks kost om een auto te verzekeren zonder kenteken.

Wil je een nieuwe auto aanschaffen of wil je een auto importeren uit het buitenland? Dan heeft de auto nog geen (Nederlands) kenteken. Om een auto te verzekeren, heb je een aantal dingen nodig, waaronder het kenteken en de meldcode. Heeft je auto nog geen kenteken? Dan moet je even wachten met het afsluiten van de verzekering. Een auto verzekeren zonder kenteken is niet mogelijk, maar je kunt wel bepalen hoe je het auto verzekeren zonder kenteken straks gaat doen. Kies alvast welke autoverzekering het beste bij jouw situatie past en bereken de maandelijkse kosten voordat je de auto aanschaft!

Autoverzekering berekenen zonder kenteken

Een auto verzekeren zonder kenteken is niet mogelijk. Wat je wél kunt doen, is de kosten van de autoverzekering berekenen zonder kenteken. Je kunt online verschillende tools vinden waar verzekeringen met elkaar worden vergeleken. Vul alle gegevens in over de auto die je op het oog hebt en laat de tool alle beschikbare autoverzekeringen vergelijken. Kies hieruit de verzekering die het beste bij je past en neem dit mee tijdens het aankoopproces.

Auto verzekeren zonder kenteken bij Allianz Direct

Ook bij Allianz Direct kun je geen auto verzekeren zonder kenteken. Je kunt wel vooraf bepalen welke verzekering het beste bij jou en je nieuwe auto past. Zodra het kenteken binnen is, kun je online de verzekering aanvragen, waarna je gelijk de weg op mag. Onze autoverzekeringen hebben een standaard eigen risico van €0,- en je mag de verzekering dagelijks wijzigen of opzeggen.

Allianz Direct autoverzekering

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto binnen 3 minuten en kun je rekenen op 24/7 directe hulp en service.