Autoverzekering beginnende bestuurders

Ben je een beginnende bestuurder en heb je een autoverzekering nodig? Dit krijg je bij ons:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Beginnend autobestuurder autoverzekering

Autoverzekering beginnend bestuurder

Ben je op zoek naar een autoverzekering voor beginnende bestuurders? Dan wil je natuurlijk een verzekering met een scherpe premie. Het is natuurlijk niet onbekend dat je als beginnend bestuurder een hogere premie betaalt, maar via Allianz Direct ben je nog steeds verzekerd van een aantrekkelijke autoverzekering voor beginnende bestuurders. Bereken je premie online en bekijk wat de beste autoverzekering voor beginnende bestuurders in jouw geval is.

Hogere kosten autoverzekering beginnend bestuurder

De kosten voor een autoverzekering liggen bij een beginnend bestuurder over het algemeen hoger dan iemand die langer dan vijf jaar het rijbewijs heeft. Als beginnende bestuurder moet je meer rijervaring opdoen op de weg, wat wordt gezien als een hoger risico op de weg. Met een autoverzekering voor beginnende bestuurders ben je goed verzekerd op de weg. Bij Allianz Direct hebben we geen aparte autoverzekering voor beginnende bestuurders, maar heb je de keuze uit een WA-verzekering, beperkt cascoverzekering of een allriskverzekering. Deze laatste verzekering is in het bijzonder geschikt voor auto’s die jonger dan zes jaar zijn. Check ook de video onderin over het verschil tussen WA, Beperkt Casco en All Risk. 

Vul de autoverzekering voor beginnende bestuurder aan met dekkingen

Met een WA-, beperkt casco- of allrisk autoverzekering voor beginnende bestuurders ga je goed voorbereid de weg op. Echter kun je via Allianz Direct ook uit extra dekkingen kiezen. Denk hierbij aan een inzittendenverzekering, pechhulp als je langs de weg komt te staan, verlengde nieuwwaarde en verlengde aanschafwaarde. Bekijk deze aanvullende dekkingen voor je autoverzekering voor beginnende bestuurder online.

Regel de goedkoopste autoverzekering voor beginnende bestuurders online

Ben je benieuwd wat voor premie je als beginnend bestuurder gaat betalen? Bereken in dat geval je premie via Allianz Direct en sluit de goedkoopste autoverzekering voor beginnende bestuurders eenvoudig online af. In slechts drie stappen ga je goed voorbereid de weg op en weet je zeker dat je nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan. Je betaalt €0,- eigen risico, ontvangt 24/7 hulp en service én krijgt altijd vervangend vervoer bij schade als je je auto laat repareren bij een aangesloten hersteller.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.