Een auto­verzekering zonder check

Een autoverzekering bij Allianz Direct:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten.

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Stel reparatie auto

Wil je een autoverzekering zonder check afsluiten, bijvoorbeeld omdat je een strafblad hebt, in het verleden veel schadeclaims hebt ingediend óf omdat je een betalingsachterstand hebt? Allianz Direct vertelt je of een autoverzekering zonder check afsluiten mogelijk is.

Waarom een autoverzekering zonder check?

Een autoverzekering zonder check afsluiten is vaak lastig. Verzekeraars willen namelijk graag weten wat voor klant je bent. Daarom vragen ze inzicht in je verleden: heb je een strafblad, heb je in het verleden veel schadeclaims ingediend of bestaat er een betalingsachterstand? Hou er rekening mee dat de verzekeraar deze informatie ook checkt in databases als Roy-data en het Centraal Informatie Systeem (CIS). Geef dus altijd een eerlijk antwoord. Doe je dit niet, dan kan dit als fraude worden gemarkeerd in de databases en bij de verzekeraar. En met de stempel fraudeur achter je naam wordt het nóg lastiger om een autoverzekering af te sluiten.

Wat als een autoverzekering je niet accepteert als klant?

Veel mensen die een autoverzekering zonder check willen afsluiten, willen dit omdat ze anders bang zijn niet geaccepteerd te worden door de verzekeraar. Het is echter aan te raden om gewoon eerlijk antwoord te geven op de vragen. Geef eventueel uitleg over je persoonlijke situatie. Eerlijkheid wordt namelijk altijd gewaardeerd en in sommige gevallen zelfs beloond. Tot slot is er geen speciale autoverzekering zonder check, maar zijn er wel verzekeraars voor zogenoemde lastige gevallen. Deze verzekeraars vragen vaak een waarborgsom en hogere premie, maar accepteren wel iedereen als klant.

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.