Auto rijdende vrouw

Beginnend bestuurder

  • checkmark

    Standaard 0,- Euro eigen risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Bij ons sluit je een autoverzekering in een handomdraai af. Je weet bovendien zeker dat hij is afgestemd op jouw wensen. En we bieden je óók nog eens de beste prijs.

Eerste auto

Je hebt net je rijbewijs gehaald en van je spaargeld een eerste auto gekocht. Belangrijk om dan ook direct naar je autoverzekering te kijken. Bij jongeren wordt er bij de acceptatie van een autoverzekering onder andere gekeken naar de combinatie van je leeftijd en het type auto. Iets om rekening mee te houden en in gedachte te houden bij de aanschaf van je eerste auto. 

Risicogroep

Jongeren die nog onervaren de weg op gaan, worden door verzekeraars gezien als risicogroep. Als je jong bent en je hebt een snelle of grote auto kom je vaak niet door de acceptatie heen. Je bent dan een te groot risico voor veel verzekeraars. Dit betekent niet dat het onmogelijk is om een autoverzekering af te sluiten als je 18 bent en net een rijbewijs op zak hebt. Let er wel op wat voor soort auto je koopt. Een kleine lichte auto is de beste keuze.

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant