Dacia autoverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Dacia autoverzekering

Dacia autoverzekering

Je bent op zoek naar een goede Dacia autoverzekering. Misschien rijdt al een Dacia en overweeg je van verzekeraar te veranderen, of heb je een Dacia op het oog. Wat je situatie ook is, het is altijd een goed idee om voor je Dacia autoverzekering verschillende verzekeraars te vergelijken. Om het je makkelijk te maken, lees je hieronder de voordelen van een Dacia autoverzekering bij Allianz Direct. We bieden geen speciale Dacia verzekering aan, maar met onze drie soorten autoverzekeringen zit er vast een autoverzekering bij voor jou.

Dacia verzekering

Bij Allianz Direct kies je voor jou Dacia autoverzekering uit drie soorten dekkingen: WA, Beperkt Casco of All Risk. Welke verzekering ideaal is voor jou en je Dacia, is helemaal aan jou. Dit is afhankelijk van je budget, maar ook het type Dacia en de leeftijd van je wagen. Daarnaast is het natuurlijk een persoonlijke keuze, welke Dacia verzekering jij het best vindt passen.

Voor je Dacia verzekering kun je bijvoorbeeld kiezen voor een WA-dekking. De WA-dekking is de meest basic dekking die wij aanbieden, maar dit doet zeker niet af aan de dekking. Hiermee ben je goed verzekerd voor schade aan anderen en voldoe je aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Goed om te weten: de WA-dekking wordt vaak gekozen bij auto’s die ouder zijn dan 12 jaar oud.

Heb je een jongere auto? Of ben je liever iets meer verzekerd dan alleen voor schade aan anderen? Dan is de Beperkt Casco autoverzekering misschien wat voor jou. Deze dekking is breder dan WA, maar niet zo uitgebreid als All Risk. De gouden middenweg, zou je kunnen zeggen. Met de Beperkt Casco autoverzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar voor allerlei schades waar je zelf niets aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan schade door storm of inbraak.

Ben jij echt zuinig op je wagen, of wil je de meest uitgebreide dekking voor je Dacia verzekering? Dan is de All Risk autoverzekering de perfecte dekking. Dit is onze meest brede dekking, waarmee je ook bent verzekerd voor schades die je zelf per ongeluk veroorzaakt. Daarnaast kun je rekenen op dekking bij schade door storm, diefstal, maar ook vandalisme en brand. Ideaal, als je voor het complete plaatje wilt gaan.

Dacia verzekeren bij Allianz Direct

Je Dacia verzekeren doe je niet zomaar, maar als je voor Allianz Direct gaat geniet je van veel voordelen. Uiteraard bieden we een flijmscherpe premie aan, maar ook voor de voorwaarden zit je bij ons goed. Daarbovenop hanteren wij ook standaard €0 Eigen Risico en krijg je altijd vervangend vervoer als dit nodig is. Ben je er al helemaal uit? Dan kun je makkelijk en snel je Dacia verzekeren bij Allianz Direct. Bereken online je premie en rijdt vandaag nog zorgeloos rond met de perfecte Dacia autoverzekering die bij jou past.

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Was dit artikel nuttig?