Stel zit thuis en kijkt naar een ipad

Promovendum autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct geniet je van:
 • checkmark

  Scherpe premie en standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  24/7 bereikbaar bij noodsituaties

 • checkmark

  Je bent nooit onderverzekerd

Op zoek naar de juiste autoverzekering? Dan ben je druk aan het vergelijken tussen verschillende verzekeraars. Lees hieronder waarom je voor de autoverzekeringen van Allianz Direct gaat!

Promovendum autoverzekering

Op zoek naar een autoverzekering? Dan ben je vast en zeker druk aan het vergelijken. Grote kans dat je ook langs Promovendum autoverzekering bent gekomen. Zij bieden immers een flinke korting aan. De Promovendum autoverzekering is daardoor op eerste blik een aantrekkelijke partij, maar het is altijd goed om juist dan extra scherp te zijn. Misschien ben je uiteindelijk wel voordeliger uit bij een andere verzekeraar, zoals Allianz Direct. Om jou te helpen de juiste keuze te maken, vertellen we je graag meer over de autoverzekeringen van Allianz Direct.

Promovendum autoverzekering versus Allianz Direct

Ga je voor Allianz Direct of voor een Promovendum autoverzekering? Dat is een goede vraag. Promovendum heeft natuurlijk een scherpe aanbieding, maar weegt dat op tegen de voordelen van Allianz Direct?

Bij Allianz Direct kies je ten eerste uit drie soorten dekkingen: WA, Beperkt Casco en All Risk. Maar voordat we deze dekkingen toelichten, is het interessant om te kijken naar de autoverzekering voorwaarden. Bij Allianz Direct is het Eigen Risico namelijk standaard €0. Ook wanneer je bijvoorbeeld een sterretje in je ruit hebt (in het geval van Beperkt Casco of All Risk). Bij Promovendum betaal je hier tot wel €150 aan eigen risico voor.

Daarnaast zeg je dagelijks je autoverzekering op bij ons, terwijl dit bij Promovendum pas na 1 jaar maandelijks kan met een opzegtermijn van een maand. Ook krijg je bij Allianz Direct de keuze om Vrije Reparatiekeuze te kiezen, zodat je je auto bij je eigen garage kunt laten repareren. Bij Promovendum kun je niet zelf kiezen waar je je auto laat repareren.

Promovendum autoverzekering vergelijken

Om een goede vergelijking te maken met de Promovendum autoverzekering, is het handig om meer te weten over de autoverzekeringen van Allianz Direct. Bij ons kies je uit WA, Beperkt Casco en All Risk.

Met de WA-dekking ben je goed verzekerd voor schade aan anderen. Daarnaast krijg je natuurlijk hulp bij schade en bieden we je Verhaalservice aan. Hiermee ben je verzekerd van hulp wanneer je schade wilt verhalen op een ander. Ideaal als je een voordelige autoverzekering wilt die voldoet aan de eisen!

Ben je op zoek naar een bredere dekking? Bij Allianz Direct ben je op de juiste plek. Ga voor de Beperkt Casco autoverzekering, zodat je ook verzekerd bent voor brand en explosie, inbraak, diefstal, storm en zelfs schade door dieren. Ook is ruitschade standaard meegenomen in deze dekking. Samen met de scherpe premie en sterke voorwaarden is dit de ideale autoverzekering als je goedkoop uit wilt zijn, maar wel een goede autoverzekering wilt.

Als je op zoek bent naar een complete dekking, kies je voor All Risk. Hiermee ben je optimaal gedekt in het geval van schades die je met je auto bij anderen aanbrengt, maar ook bij schade waar je zelf niets aan kunt doen en zelfs schade die je per ongeluk zelf hebt veroorzaakt. Ook is vandalisme meegenomen in de dekking. Dit is de perfecte autoverzekering voor jou als je zuinig bent op je wagen.

Promovendum autoverzekering overstappen naar Allianz Direct

Heb je een Promovendum autoverzekering, maar wil je overstappen naar Allianz Direct? Dan heten we je natuurlijk graag van harte welkom. Om het je nóg makkelijker te maken hebben we de opzegservice in het leven geroepen, waar jij enkel je gegevens hoeft in te vullen. De rest wordt voor je geregeld en voor je het weet rijdt je fijn en verzekerd rond met een autoverzekering van Allianz Direct. Bereken direct je premie en kom er in 20 seconden achter waarom je bij Allianz Direct aan het juiste adres bent! 

Premie Alert: nooit meer te veel betalen

Niemand wil te veel betalen voor een autoverzekering. Als je je bij ons verzekert, krijg je daarom een gratis Premie Alert. Hiermee brengen we je op de hoogte als je kunt besparen.

Lees meer over Premie Alert
Vrouw ruikt buiten aan kruiden

Was dit artikel nuttig?