Fiat autoverzekering

Bij Allianz Direct geniet je van:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Op zoek naar een autoverzekering voor je Fiat? Zoek niet verder: lees hier waarom je voor Allianz Direct kiest.

Fiat autoverzekering

Fiat autoverzekering

Rijdt je al een Fiat, of ben je van plan er een te kopen? Dan wil je daar natuurlijk een goede autoverzekering bij. Welke autoverzekering dat moet zijn, is helemaal aan jou. Dit hangt namelijk af van je persoonlijke wensen, je budget en welke type auto je rijdt. De premie voor een Fiat Panda is namelijk anders dan een Fiat 500 – en ook de wensen voor deze auto’s kunnen verschillen. Met een gloednieuwe Fiat 500 ben je misschien wat kieskeuriger dan je Fiat Panda van 15 jaar oud. Wat je wensen ook zijn, voor je Fiat autoverzekering ben je bij Allianz Direct meer dan welkom. We hebben geen speciale Fiat autoverzekering, maar elke Fiat is natuurlijk te verzekeren. We bieden verschillende soorten autoverzekeringen aan, zodat je precies de autoverzekering kiest die bij jou past.

Fiat autoverzekering: welke dekking kies jij?

Voor je Fiat autoverzekering begint de zoektocht bij de juiste dekking. Net als bij andere verzekeraars kies je bij Allianz Direct uit verschillende soorten dekkingen. Bij ons kun je kiezen uit WA, Beperkt Casco en All Risk. Hieronder leggen we kort uit wat het verschil is. Geen zin om te lezen? Check dan de video onderaan de pagina!

Fiat autoverzekering WA

Met de WA-autoverzekering voldoe je aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren en ben je verzekerd voor schade aan anderen. We zien dat deze verzekering veelal wordt gekozen bij wat oudere modellen, maar die keuze is natuurlijk aan jou. Met de WA-dekking ben je ook verzekerd voor schade voor lading die van je auto valt en wanneer je schade aan een ander veroorzaakt met je aanhanger. Verder geniet je van standaard 0E Eigen Risico, zijn we 24/7 beschikbaar bij nood en heb je de goedkoopste Fiat autoverzekering!

Fiat autoverzekering Beperkt Casco

Wil je iets meer zekerheid? Kies dan voor Beperkt Casco als jouw Fiat autoverzekering. Met Beperkt Casco ben je namelijk breder gedekt. Zo ben je verzekerd voor schade die je aan een ander veroorzaakt, maar ook voor schade door inbraak en diefstal, storm of brand en zelfs voor schade die veroorzaakt is door wilde dieren. Met Beperkt Casco ben je dus duidelijk breder beschermd dan bij een WA-dekking.

Fiat autoverzekering Allrisk

Ben jij zuinig op je Fiat, of wil je gewoon zo goed mogelijk verzekerd zijn? Dan kies je voor onze meest uitgebreide dekking voor jouw Fiat autoverzekering: de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je bovenop de genoemde dekkingen van Beperkt Casco, ook nog goed verzekerd voor schade aan je eigen auto en schade door vandalisme. Ideaal, als jij zoveel mogelijk risico’s wilt indekken.

Fiat autoverzekering bij Allianz Direct

Ben je er helemaal uit? Bereken dan in 20 seconden je premie en rijdt vandaag nog verzekerd rond in jouw Fiat. Zit je nu nog bij een andere verzekeraar? Wij helpen je overstappen met onze opzegservice. Helemaal verzekerd zoals jij dat wilt, bij Allianz Direct!

Vrouw ruikt buiten aan kruiden

Premie Alert: nooit meer te veel betalen

Niemand wil te veel betalen voor een autoverzekering. Als je je bij ons verzekert, krijg je daarom een gratis Premie Alert. Hiermee brengen we je op de hoogte als je kunt besparen.

Was dit artikel nuttig?