De goedkoopste auto om te verzekeren

Bij Allianz Direct:

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Gezin bij blauwe auto

Wil je binnenkort een nieuwe auto aanschaffen? Dan zijn er veel kosten waar je rekening mee moet houden. Allereerst is er natuurlijk de aanschaf, maar naast de aanschaf brengt autobezit ook maandelijkse kosten met zich mee. Wil je autorijden een beetje betaalbaar houden? Kies dan voor de goedkoopste auto om te verzekeren. Er zijn verschillende modellen waarvoor de premie voor je autoverzekering vrij laag is. Deze premie is afhankelijk van verschillende factoren. Voorbeelden van deze factoren zijn:

  • Woonplaats;
  • Leeftijd;
  • Schadevrije jaren.

Hierdoor kan jouw goedkoopste auto om te verzekeren anders zijn dan andermans goedkoopste auto om te verzekeren. Zet daarom altijd alle kosten voor jezelf op een rijtje: ook aanschaf, brandstofkosten, wegenbelasting en onderhoud zijn onderdeel van de totale kosten en belangrijk om mee te nemen in de zoektocht naar de goedkoopste auto om te verzekeren.

Goedkoopste modellen om uit te kiezen

Er zijn een aantal automodellen die goedkoop zijn om te verzekeren. Kies, uit deze modellen, de goedkoopste auto om te verzekeren die bovendien het beste past bij jouw wensen en behoeften. Over het algemeen zijn kleine auto's goedkoper om te verzekeren en kun je beter kiezen voor een benzineauto dan een diesel als je maandelijkse kosten zo laag mogelijk wilt houden. Voorbeelden van automodellen die je goedkoop kunt verzekeren, zijn Volkswagen Up!, Skoda Citigo, Dacia Logan, Suzuki Celerio, SEAT Ibiza en de Ford Ka+.

Wat is de goedkoopste autoverzekering?

Naast het model heeft ook de keuze voor de verzekeraar invloed op de maandelijkse premie. Heb je een auto op het oog? Gebruik dan een online tool om verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Let hierbij ook op de voorwaarden. De goedkoopste autoverzekering is namelijk niet altijd de voordeligste.

Wat is de goedkoopste autoverzekering?

De autoverzekeringen van Allianz Direct zijn een van de goedkoopste op de markt en hebben ook nog eens goede voorwaarden. Kies de goedkoopste auto om te verzekeren en sluit een autoverzekering af bij Allianz Direct. Onze verzekeringen hebben een standaard eigen risico van €0,- en zijn dagelijks opzegbaar of te wijzigen. Is er sprake van schade? Dan regelen wij altijd vervangend vervoer. 

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.