koppel met ipad

Eenvoudig inruilwaarde auto berekenen

Nu je hier toch bent: meteen je premie berekenen?
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Bereken inruilwaarde auto

De reden waarom je graag de inruilwaarde auto wilt berekenen, kan per persoon natuurlijk erg variëren. Wellicht overweeg je een nieuwe auto te kopen of bent je gewoon benieuwd wat je auto vandaag de dag waard is. Om het je gemakkelijk te maken, kun je bij Allianz Direct eenvoudig en snel de inruilwaarde van je auto berekenen. Bereken je inruilwaarde en weet direct waar je aan toe bent en met wat voor bedrag je ongeveer rekening moet houden.

De auto inruilwaarde berekenen naar aanleiding van schade

De inruilwaarde auto berekenen hoeft natuurlijk niet alleen maar het geval te zijn als je je auto wilt inruilen. Heb je onlangs schade gereden of heeft een ander dat bij je gedaan? Ook in dat geval doet het je goed om de inruilwaarde auto berekenen. De verzekeraar keert namelijk de dagwaarde van je auto uit in het geval deze total loss is verklaard. Zo weet je precies wat voor bedrag je terug kunt verwachten. Wacht daarom niet langer en bereken je inruilwaarde vandaag nog.

De inruilwaarde auto bepalen op basis van voertuigen in dezelfde categorie

Als je je autwaarde te zien krijgt, is dit gebaseerd op verschillende factoren. De dagwaarde wordt namelijk bepaald door de leeftijd van je auto, de algemene staat van je voertuig en de vraagprijs van vergelijkbare auto’s op internet. Door zo de inruilwaarde auto bepalen, weet je zeker dat de inruilwaarde auto berekenen eerlijk en betrouwbaar is én dat je nooit te weinig krijgt voor je auto. Bereken de inruilwaarde dus snel.

In een paar klikken je inruilwaarde auto berekenen

Je wil natuurlijk snel je inruilwaarde berekenen. Bij Allianz Direct kun je de auto inruilwaarde bepalen door je kenteken online in te vullen. Je krijgt dan een uitgebreid rapport met daarin alle details van je auto. Zo wordt je auto inruilwaarde berekenen wel heel eenvoudig! Bereken de inruilwaarde vandaag nog online!

 

 

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop